How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
vallah ben kemdimdeki enerjiye hayranim dun 3.5 ta uyfum sabah 8 de kalktim finc bir sekilde tum evi kirkladim o saate suan iykum var :KK66:
Bende senin gibiydim uykum belli degildi sabahlardim kkda artik buranin bekçisi gibi olduydum ama çalışınca artık vücudum dinç kalksin diye erken yatmaya çalışıyorum uykumu degerlendiriyorum belki uyku tutmazsa sabahlaya bilirim :)

Bende senin gibiydim uykum belli degildi sabahlardim kkda artik buranin bekçisi gibi olduydum ama çalışınca artık vücudum dinç kalksin diye erken yatmaya çalışıyorum uykumu degerlendiriyorum belki uyku tutmazsa sabahlaya bilirim :)
uyuma kiz sabahlar bizim olsun;(

Oylar bir birine ne kadar da yakin.bu sefer 3 ve 5 disinda hepsini kirli bulmuslar anlasilan:70:
Dun gece kombi bozuldu.usta kapatin motoru bozulmustur dedi telde.Allahtan klima var da sabah actim.ama sular buz gibi😒oglanlari yikicaktim dag gibi bilasik var.usta gelene kadar bari bulasigi hall edeyim dedim

Back