- 8 Nisan 2017
- 57.049
- 301.217
- 698
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.921
Öyle deme altın yemeye değerbir konuda 2 gr aklın var onuda altınla yemişsin yazdım asdadsadas![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle deme altın yemeye değerbir konuda 2 gr aklın var onuda altınla yemişsin yazdım asdadsadas![]()
![]()
![]()
Ne tenceresi![]()
Bende en başta kimi diyorsun sandım ne pişirilerde yaktılar acep dedim aklım yemekteen son parlatılan tencere neyle parlatılmş yazmıyoda merak ettiydim
bendende beklemesin hep sonuncu
Öyle deme altın yemeye değer![]()
Yarışma performansı bizle yüksekliyor bitliler başıyiz biz![]()
Bu ucuz halı en pahalı zamanında bozdurmadigi ma bin pişman imaynen ne kadar çok zam geldi ya şaka bi yana![]()
Bende en başta kimi diyorsun sandım ne pişirilerde yaktılar acep dedim aklım yemekte![]()
Çok da saaapmmmaaa o zamanBen ilk iki yarışma bitlerimi korusunda şimdi bit sorunu yaşıyorum![]()
Tekrar bakıp geleyimsence ne yanmıştır adaşım suyu çabuk çeken bi yemek olabilir yada kabak tatlısı yanmştır :))
Cif sürüp poşetle citiledim hemen geçiyoren son parlatılan tencere neyle parlatılmş yazmıyoda merak ettiydim
Bu ucuz halı en pahalı zamanında bozdurmadigi ma bin pişman im![]()
Ne 400 u kız rekor 490 falan diaynen kaç para olmuştu bi ara 400 olduydu çeyrek
salçalı bişey sankisence ne yanmıştır adaşım suyu çabuk çeken bi yemek olabilir yada kabak tatlısı yanmştır :))
Cif sürüp poşetle citiledim hemen geçiyor![]()
Ne 400 u kız rekor 490 falan disonra bayağı düştü bu ara 450 civarı sanki :))
BirTutamMutluluk20 akşam 6 ya kadar attım attım kanka sonrasında benden foto bekleme haberin olsun mutfağı şimdi topladım ortalığa gececem işler biterse banyoya geçeceğim
![]()
Yaa niye ki
Biri hariç hepsi bizim kızlar olunca dedim mutfaktan tanidilarda mı oy verdiler diye sende öyle sandımgüzel olmuş valla oyumu sana verdim![]()