- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.381
Foto atan kizlar kullandiginiz urunleri de yazar misiniz lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ara düzenliycem yaa valla senin yüzünden temizlik stresi oluyorumHemi de ne bitliler![]()
Sen icini dinle dua edicen sonra banaNe ara düzenliycem yaa valla senin yüzünden temizlik stresi oluyorum
İçim katıl diyor kıpırr kıpırr fücudum laaa aman git otur![]()
Bugun mü sonFoto atan kizlar kullandiginiz urunleri de yazar misiniz lutfen
Evet canim aksama oylama varBugun mü son
Yetişmeye calıscam:)Evet canim aksama oylama var![]()
Sen nasıl yetisemezsinYetişmeye calıscam:)
Geleceğim tabisiiiiTesekkut ederim balimaksama gelecek misin oylama var
![]()
Dinledim de bebe yatmıyor ki anam başlı kaldıSen icini dinle dua edicen sonra bana![]()
Heee anam ta o mevzu üzerinde dert yakınıyordum sen eksiktin baskı yapacak
Heee anam ta o mevzu üzerinde dert yakınıyordum sen eksiktin baskı yapacak
Dedeye sahip çıkalım sokaklarda yatiyür![]()
Bende mi katılsam yarın temizlik yapacagım
Katil ama mutfak bu akşam son egef yarin yaparsan sen at azerin e bir sonraki yarışma da ekler :))Bende mi katılsam yarın temizlik yapacagım![]()
Kadınsı erkeği de söyleyebülün belki daha hoşuna giderdedeggggg dedecigiimmmm
Ben bazen evde eşimi kizdirmak için o kadın gibi söylüyorum manyak manyak konuşma diyor![]()
Tamam canım bakalım yarın tüm evi temizlicem annemler gelecek :)Katil ama mutfak bu akşam son egef yarin yaparsan sen at azerin e bir sonraki yarışma da ekler :))
Ben biliyorum onun hoşuna ne gider en sinir oldgu yanaklarını sikip agucubugucuguguguabucugugu diye bağırarak onu sevmemKadınsı erkeği de söyleyebülün belki daha hoşuna gider![]()
Sanırım önümüzdeki cuma banyo olacak :))Tamam canım bakalım yarın tüm evi temizlicem annemler gelecek :)