- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.795
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.241
Gözümü sakladım valla bikere koymustum bütün manyaklar benı bulduAynenbenim de saclarim oyle uzun
Yaa masallah sana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözümü sakladım valla bikere koymustum bütün manyaklar benı bulduAynenbenim de saclarim oyle uzun
Yaa masallah sana![]()
Saol bebeyımMasallah guzel hatuna benziyorsun.
Gorduklerim kadariyla![]()
Ahah bi de tam koysan neler olur acabaGözümü sakladım valla bikere koymustum bütün manyaklar benı buldu![]()
![]()
Gıss etrafım lezo doldu vallahi kullanıcı adı degıstırıp resmımı kaldırdım yoksam hiç çekinmemAhah bi de tam koysan neler olur acaba![]()
Yok artik gercekten mi kizGıss etrafım lezo doldu vallahi kullanıcı adı degıstırıp resmımı kaldırdım yoksam hiç çekinmem![]()
![]()
![]()
![]()
Valla yok deryaist4342 yok buseğğ_34 (misal verıyorum) bunlar normal mı laYok artik gercekten mi kiz![]()
Heee özel mesajlar falan yok yorumumu alıntılamalar falan derken kestaneyi çiziktiriyodum ya laBu forumdami doldular?
Heee özel mesajlar falan yok yorumumu alıntılamalar falan derken kestaneyi çiziktiriyodum ya la![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aman bacım dikkatli olun vallaha milletin kantarının topuzu yoktobe bismillah.
![]()
Seninki duysa kkyi yasaklarHeee özel mesajlar falan yok yorumumu alıntılamalar falan derken kestaneyi çiziktiriyodum ya la![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aman bacım dikkatli olun vallaha milletin kantarının topuzu yok![]()
![]()
Sus sus hele benimki duysa kiyamet koparHele benim eşim duysa.
Bana zaten sen iki yorum oku faydali şeyler ogren ( ben bilgileniyorum diyorum da ona)az biraz daha bak kk ya diyor benim esimbide bunlari bilse
![]()
Valla allahtan gelip okumuyor.Sus sus hele benimki duysa kiyamet kopar![]()
Erkeklerden koruyalim derken kadinlar cikti basimiza derlerTelefonumu kırabılır![]()
![]()
![]()
Benimki de yemek yarismalarina katildigimdan beri sık bogaz etmiyorValla allahtan gelip okumuyor.
Aslinda bazen geliyor yanima beraber okuyalim diyorben kapatiyorum kadinsal seyler nabcan diyorum
![]()
Bende temizlige katiliyorum diyim.Benimki de yemek yarismalarina katildigimdan beri sık bogaz etmiyor![]()
Benim şansima geliyolardir pislensin de foto ciksin bana diyeHalbuki misafir cok geliyo bu ara ondan dolayi elim surunce heryere tekrar tekrar suruyorum:))