- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Düzeldi mi:)Bende cok beğendim abla bu arada ben safariden girdim şimdiye kadar neden girmediysem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzeldi mi:)Bende cok beğendim abla bu arada ben safariden girdim şimdiye kadar neden girmediysem![]()
Bir bakayım bakayım nasilms bizede tel lazim yakın zamanda eşim yenileyecekBenimde ondan yeni aldım çok memnunum:)
Abla bakalım şimdi anlayamam tam biraz takılınca belli olur :)Düzeldi mi:)
Resim kalitesi çok iyi:)Bir bakayım bakayım nasilms bizede tel lazim yakın zamanda eşim yenileyecek![]()
Bencede abla kardeşim de onun için aldı sayfa açtı da kendine onun için bayıldım benim benim telefon onun yanında halt yemişResim kalitesi çok iyi:)
Alınca eşim kullanacak bana vermez oğlanlar diyor yenisini anneme ver anneminkiini sen al diyorResim kalitesi çok iyi:)
Aynen canım bende çok memnunum:)Bencede abla kardeşim de onun için aldı sayfa açtı da kendine onun için bayıldım benim benim telefon onun yanında halt yemiş![]()
Hangisini aldın abla sen :)Aynen canım bende çok memnunum:)
Herkeste aynı fırın ocak olamaz mı yiaaaaAslinda cok gelesim var malum iki cocuk ve toz alerjisi olan ben birincilikte savasirim fakat desifre olmaktan aklim cikiyor yaaa![]()
Biz öyle yaptık.Eşime aldık eve gelince anneme ver sen annemin teli al dediler oda kabul etti:)Alınca eşim kullanacak bana vermez oğlanlar diyor yenisini anneme ver anneminkiini sen al diyor
Olmaz diyor![]()
Oppo tek değil mi var mı farklılıkları ben 3 ay ancak oldu:)Hangisini aldın abla sen :)
A5 var a9 var abla tek değil :)Oppo tek değil mi var mı farklılıkları ben 3 ay ancak oldu:)
Adamın elindeki telefon 5-6 yıl olmuş en az benimki 2 yıllık yiğidi öldür hakkini yeme demişler o yüzden alasim gelmiyor elindeBiz öyle yaptık.Eşime aldık eve gelince anneme ver sen annemin teli al dediler oda kabul etti:)
Fotoğraf çektikçe oppoooo diyor musunuzYa valla kardeşim oppo aldı bundna daha iyi valla :)
Baktım da çok çeşidi var pahalı mis yalnız bu huaw.... Yan sanayi yada devamı olabilir mi o da çin malo imiş cunnkuOppo tek değil mi var mı farklılıkları ben 3 ay ancak oldu:)
Herkeste aynı fırın ocak olamaz mı yiaaaa![]()
Bilmem kardeşime sormadımFotoğraf çektikçe oppoooo diyor musunuz![]()
Meraksiz insn sorarBilmem kardeşime sormadım![]()
A5 S canım:)A5 var a9 var abla tek değil :)