- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.795
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.101
Katılcam bebeyım bana kontenjan mı açacanMitfaga katilcan mi?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılcam bebeyım bana kontenjan mı açacanMitfaga katilcan mi?![]()
Benm esimde işe giderkrn diyor hep ne ka guzel.Esim yurtdisinda anam bizde.koridorun isigini kapat ortalikta dolanma suyu acma uyu diyor yatmaya giderken bana
![]()
Yeter 6 kişiAmanin 6 kisi olduk bile![]()
Kız nana ben gebe halımle utu yapıyorum vallaha catlıcam burda sıcaktan sen ne dıyonYeter 6 kişi![]()
Kız nana ben gebe halımle utu yapıyorum vallaha catlıcam burda sıcaktan sen ne dıyonbanane bende katılacam
![]()
Mutfak pazartesi sali.banyo persembe cumaDiger kategori ney ve ne zaman hanimlar
Yarismanin en guzel kosesini ayiricam malum gebesin ayakta kalmaKatılcam bebeyım bana kontenjan mı açacan![]()
Kiz ben niye seni bekar biliyorumBenm esimde işe giderkrn diyor hep ne ka guzel.
Sus gizYeter 6 kişi![]()
Usengeclikle birinciligi kaptin ama naaberAy bu temizlik meraklısı, ben üşengeçlikten toto kaldıramıyorum bu bacı 3 canı ile temizlik yapcam banane diyor![]()
Ben 2015 ten beri burdayim evli geldim hep :)Mutfak pazartesi sali.banyo persembe cuma
Yarismanin en guzel kosesini ayiricam malum gebesin ayakta kalma
Kiz ben niye seni bekar biliyorum
Sus giz
Usengeclikle birinciligi kaptin ama naaber![]()
Mutfak pazartesi sali.banyo persembe cuma
Yarismanin en guzel kosesini ayiricam malum gebesin ayakta kalma
Kiz ben niye seni bekar biliyorum
Sus giz
Usengeclikle birinciligi kaptin ama naaber![]()
Banyo ve wc olsun kuzubanyo persembe cuma
Bi ben bilmiyomusum demek kiBen 2015 ten beri burdayim evli geldim hep :)
Eski nickim @bercstegul du.
Isim degisikligi oldu.. evli olduğumu bilir herkrs:)
İste uzun yazamadim banyo wcBanyo ve wc olsun kuzu![]()
Ben pek aktif degildim ya uzun sure gelmedigim Zamanlar oldu. Oyle sivrilmedim pek normal bilmeyenlerde olur:) evlilik cuzdanjni yollayayim istersenBi ben bilmiyomusum demek ki
İste uzun yazamadim banyo wc![]()
Ay yok tamam inandim:70;Ben pek aktif degildim ya uzun sure gelmedigim Zamanlar oldu. Oyle sivrilmedim pek normal bilmeyenlerde olur:) evlilik cuzdanjni yollayayim istersen![]()
Ben pek aktif degildim ya uzun sure gelmedigim Zamanlar oldu. Oyle sivrilmedim pek normal bilmeyenlerde olur:) evlilik cuzdanjni yollayayim istersen![]()
ElhamdulillahAy yok tamam inandim:70;
AynenSenin şimdiye kadar bizi bulman ve evli olduğunu söylemen gerekiyordu![]()
Senin şimdiye kadar bizi bulman ve evli olduğunu söylemen gerekiyordu![]()
nikah memurummm sen olmaliydin hatta :)
Iste bilseydim bilemedimmm
Yok yooook nikahimi sen kiymaliydinNikâh şahidin olabilirdim, çok tecrübem var bu konuda![]()
Yok yooook nikahimi sen kiymaliydinşahitlik basit olur
![]()