- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.881
Pazartesi saliDolap içi olabülü çok dağınık noktalarım var da ne gün son mutfak ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi saliDolap içi olabülü çok dağınık noktalarım var da ne gün son mutfak ?
Cekmişsen at kalsin bendeMutfak bekliorum bugun resim cektim bisi bulup![]()
![]()
Höömm vaktim olursa hazır ve nazırım komutanımPazartesi sali
BekleCekmişsen at kalsin bende![]()
Ben arkadaslara katilim az olacak deyince sagolsunlar yardim ettiler bana o yuzden kurcalamayin![]()
Yoldayız şimdi başganım arabada sızdırdım zalım bebeyi iki başımı dinleyem yavKedi guccuk kiz uyudu mu![]()
Şaka hemşerim
![]()
Nereye gidiyonuz yaw bu saatteYoldayız şimdi başganım arabada sızdırdım zalım bebeyi iki başımı dinleyem yav![]()
MemleketeNereye gidiyonuz yaw bu saatte![]()
ÇatlatmaaaMutfak icin 2 tane foto var evlere senlik![]()
Kanka mutfakta varımMutfak icin 2 tane foto var evlere senlik![]()
Benim 3 u de arabada sızdı şimdi girdim eve wc bahanesine geldomYoldayız şimdi başganım arabada sızdırdım zalım bebeyi iki başımı dinleyem yav![]()
Sagsalim gidin sagsalim gelinMemleketepazar dönecuuk hafta içi de minnoş minnoş temizlikçilik oynayacağum
![]()
OleyKanka mutfakta varımşuan evime geldim
![]()
Yarın eşimin tatil pazar gunu bir foto patlatirim inşallahSagsalim gidin sagsalim gelin
Oley![]()
Seninki bi gun seni doktora goturcek sık sık wc ye gidiyor diyecekBenim 3 u de arabada sızdı şimdi girdim eve wc bahanesine geldom![]()