- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.641
Kız ne didik bişi dimedik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne didik bişi dimedik
Sen şimdi diyorsun ki 2.sıradaki fırına birşey demedim ben öyle mi mantıcıKız ne didik bişi dimediksanamı oy vermişim
![]()
Anaam valla kazanmışsın yalaaaaSen şimdi diyorsun ki 2.sıradaki fırına birşey demedim ben öyle mi mantıcı![]()
Yavruuum nere düştüm ben demiştirOyy geldimsupurge actim batirdilar her yeri
oglanlari gorseniz kopegin kapidan bi cikisi vardi
![]()
Anaam valla kazanmışsın yalaaaa
Şey dedim yani o kirli fırın nerdeeeee nasıl gözel temizlenmişşşş![]()
Noliyi bacııımYanlış mesaj :)
Yanlışlıkla birinin mesajını alıntıladım daNoliyi bacııım![]()
Kiiiim kim demiş onuuu çok ayuppp aaa bakşimdi ben dememişimdirBu ara resimlere puk götürüyor da demistin aklımda![]()
Aman dikkat etYanlışlıkla birinin mesajını alıntıladım da![]()
Bi tane foto cekemedim ya kopekle bes dakika durmadilar kurabiye falan yedirdiler en son giderken bagiriyolar cay icmedi diyeYavruuum nere düştüm ben demiştir![]()
Aynısını ben yaşadım şimdi :)))Aman dikkat etbazen bdv de bazı konuları okurken yanlışlık ile alıntılaya basıyom görmeden ,tam birine mesaj atcam bi bakıyorum o alıntı çıkıyo hemen göndermeden siliyom o alıntıyı
ha bide abuk subuk bi alıntı oluyo bazen ucuz yırtıyom paylaşmadan
![]()
Ben de goreydim keskeAynısını ben yaşadım şimdi :)))
EE kuru kuru yemiş köpek napsın çocukların içinde kalmışBi tane foto cekemedim ya kopekle bes dakika durmadilar kurabiye falan yedirdiler en son giderken bagiriyolar cay icmedi diye![]()
Resimleri ne zaman koyucaksin canim ona gore geliyim buraya :))Ben de goreydim keske![]()
Bir kisiden cevap bekliyorum canimResimleri ne zaman koyucaksin canim ona gore geliyim buraya :))
Piskevit bandıraydınız çayaEE kuru kuru yemiş köpek napsın çocukların içinde kalmışyinede çayda içeydi iyiydi
![]()
Aç aç aç hadi sakın yemeBir kisiden cevap bekliyorum canimyarim saat daha beklerim cevap gelmezse acarim artik
![]()
Demi kııız çok ayıp etmişler köpeğePiskevit bandıraydınız çaya![]()
![]()