- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.790
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.021
Ahahah yapmak zorunda valla. Ben hem bebek hem karnımdakı bebeklerle yag çözücü sıkıp soluyamam ki. Yaptıklarıma saysın, yemek bulduguna şükretsin dimi amaBenim adam hiç eline almaz öyle islei ama süpürge acar toz alır birde çok güzel çorap fırlatır
Ama o fırın o hale gelecek kadar niye bekletilmiş bi de o varTabak çanak bardak toplamak pek yorucu olmaz. Ama pas tutmuş bi fırını ovalayıp temizlemek yorucu ve fazla emek içeren bişey bu yüzden 2 numaraaa
Yatak Odam yokPazartesi salı mutfak her hafta
Perşembe cuma farklı kategori olacak
Ama önümüzdeki kategori yatak odası
Ayyy fırına domolun köpüğünü kullanıyorum oyle bıle olsa eser kalmıyor denemedıysen tavsıye ederımAma o fırın o hale gelecek kadar niye bekletilmiş bi de o var
Çok heves etme kız valla yatakodan olsa dert olmasa dert. Aynanın ustundekı ıncık cıncığı temızlemek ne kadar zor sen bılıyomusun. Tozlanmasın dıye dort goz bakıyosunYatak Odam yokevlenince artık
Neyse anaminkiler var gerçi
Ben fırınımdan son durumu bildirim : en son 3 hafta önce kek yapmıştım keki kalıbından çıkarıp öylece fırına geri atmışım. Geçen fırını bi açtım kalıp küflenmişAyyy fırına domolun köpüğünü kullanıyorum oyle bıle olsa eser kalmıyor denemedıysen tavsıye ederım
Ahaa bi domol cu dahaAyyy fırına domolun köpüğünü kullanıyorum oyle bıle olsa eser kalmıyor denemedıysen tavsıye ederım
Çalışıyordur belki olur öyle. Allah için bizde de bazen oluyorAma o fırın o hale gelecek kadar niye bekletilmiş bi de o var
Bu ürünü kullanan biri daha vardı nick i neydi adı batasiva demişti hattaAyyy fırına domolun köpüğünü kullanıyorum oyle bıle olsa eser kalmıyor denemedıysen tavsıye ederım
evet :))Anaaa kiiz sende mi yaptiydin
Allah yardımcın olsun bacım hakediyorsun o zaman temizliğiAhahah yapmak zorunda valla. Ben hem bebek hem karnımdakı bebeklerle yag çözücü sıkıp soluyamam ki. Yaptıklarıma saysın, yemek bulduguna şükretsin dimi ama
Benim temizlik efsane olur ödül nePazartesi gelcen mi
Sende ki hafızada maaşallah anam kaynana başınaBu ürünü kullanan biri daha vardı nick i neydi adı batasiva demişti hatta
evet :))
Allah yardımcın olsun bacım hakediyorsun o zaman temizliği
Bende de oyle bı revani faciası var. Oğlan hastalanmadan yapmıstım. Bır kere yedık. Ve unutmusum ıcınde borcamı da dıyorum acaba kırdım mı ortada yok. Yarabbı fırının ıcın algler kaplamıs. Yardımcı abla karadenızlı ban dıyo kıBen fırınımdan son durumu bildirim : en son 3 hafta önce kek yapmıştım keki kalıbından çıkarıp öylece fırına geri atmışım. Geçen fırını bi açtım kalıp küflenmiş
Çalışıyordur belki olur öyle. Allah için bizde de bazen oluyordüşünsene evde 5 kişiyiz herkes çalışıyor sabah 8bucuk akşam eve geliş 7 anne olmak zor Annemden biliyorum. Bi yemek yapsan suyunu fazla koymuş olsan taşar taşmaz sıcaktan kalıp tutuyor zaten. Anlayışlı olmak lazım diğer mutfaklar nasıl öyle dağılmış bi yemek yenecek alt tarafı diye hiç düşünmek istemiyorum mesela
Bilmez olur muyum hey gidi sizi saniyonuz ki yok diye kesin hazal elini bırakan ise atmiyodur yakın da evde herkes bana sorcakherşeyiÇok heves etme kız valla yatakodan olsa dert olmasa dert. Aynanın ustundekı ıncık cıncığı temızlemek ne kadar zor sen bılıyomusun. Tozlanmasın dıye dort goz bakıyosun
Valla ellerine sağlıkkız bizim mutfağa hiroşima atılmış gibiydi kocamı soktum bilseydim yarışma oldugunu onu da katardık elındekı yag çözücüyle ocak temızlıyor suan
Tabak canak da dugun evinde olmayacak kadar fazla amaTabak çanak bardak toplamak pek yorucu olmaz. Ama pas tutmuş bi fırını ovalayıp temizlemek yorucu ve fazla emek içeren bişey bu yüzden 2 numaraaa
Persembe cuma yatak odasindan kareler bebegimPatroon ikinci yarışma ne zaman
Katilmiycam haa öylesine
Yarisma icin firini feda edip yakmis arkadasAma o fırın o hale gelecek kadar niye bekletilmiş bi de o var
Aynen fırını ben prille bile parlatırımKiiiz niye demedin hahaha
Şaka bi yanada onu da çok beğendim ben sandım ki bi 3 4 tane oy veriyoz sonra tel tek bakmaya erindim resimlere ya nasip dedim verdim
Kim yaptıysa pırıl pırıl yapmış zaten o güzel ellerine sağlık
Eşim de çok muzdaripSende ki hafızada maaşallah anam kaynana başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?