Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Benim adam hiç eline almaz öyle islei ama süpürge acar toz alır birde çok güzel çorap fırlatır
Ahahah yapmak zorunda valla. Ben hem bebek hem karnımdakı bebeklerle yag çözücü sıkıp soluyamam ki. Yaptıklarıma saysın, yemek bulduguna şükretsin dimi ama

Yatak Odam yok evlenince artık
Neyse anaminkiler var gerçi
Çok heves etme kız valla yatakodan olsa dert olmasa dert. Aynanın ustundekı ıncık cıncığı temızlemek ne kadar zor sen bılıyomusun. Tozlanmasın dıye dort goz bakıyosun

Ayyy fırına domolun köpüğünü kullanıyorum oyle bıle olsa eser kalmıyor denemedıysen tavsıye ederım
Ben fırınımdan son durumu bildirim : en son 3 hafta önce kek yapmıştım keki kalıbından çıkarıp öylece fırına geri atmışım. Geçen fırını bi açtım kalıp küflenmiş

Ama o fırın o hale gelecek kadar niye bekletilmiş bi de o var
Çalışıyordur belki olur öyle. Allah için bizde de bazen oluyor düşünsene evde 5 kişiyiz herkes çalışıyor sabah 8bucuk akşam eve geliş 7 anne olmak zor Annemden biliyorum. Bi yemek yapsan suyunu fazla koymuş olsan taşar taşmaz sıcaktan kalıp tutuyor zaten. Anlayışlı olmak lazım diğer mutfaklar nasıl öyle dağılmış bi yemek yenecek alt tarafı diye hiç düşünmek istemiyorum mesela

Ayyy fırına domolun köpüğünü kullanıyorum oyle bıle olsa eser kalmıyor denemedıysen tavsıye ederım
Bu ürünü kullanan biri daha vardı nick i neydi adı batasiva demişti hatta
Anaaa kiiz sende mi yaptiydin
evet :))
Ahahah yapmak zorunda valla. Ben hem bebek hem karnımdakı bebeklerle yag çözücü sıkıp soluyamam ki. Yaptıklarıma saysın, yemek bulduguna şükretsin dimi ama
Allah yardımcın olsun bacım hakediyorsun o zaman temizliği

Ben fırınımdan son durumu bildirim : en son 3 hafta önce kek yapmıştım keki kalıbından çıkarıp öylece fırına geri atmışım. Geçen fırını bi açtım kalıp küflenmiş
Bende de oyle bı revani faciası var. Oğlan hastalanmadan yapmıstım. Bır kere yedık. Ve unutmusum ıcınde borcamı da dıyorum acaba kırdım mı ortada yok. Yarabbı fırının ıcın algler kaplamıs. Yardımcı abla karadenızlı ban dıyo kı
Ha bu hamsi gada aklin yoktir
Ahh be ablam benım nefes almam bıle bır mucıze

Duyun pasaklılar duyun bi yemek yiceksiniz altı üstü ev evlikten çıkmış

Çok heves etme kız valla yatakodan olsa dert olmasa dert. Aynanın ustundekı ıncık cıncığı temızlemek ne kadar zor sen bılıyomusun. Tozlanmasın dıye dort goz bakıyosun
Bilmez olur muyum hey gidi sizi saniyonuz ki yok diye kesin hazal elini bırakan ise atmiyodur yakın da evde herkes bana sorcakherşeyi
İki is yapim dedim annem yüz buldu elini etegini herseyden çekti yakındır yemini bozmam

Valla ellerine sağlık kız bizim mutfağa hiroşima atılmış gibiydi kocamı soktum bilseydim yarışma oldugunu onu da katardıkelındekı yag çözücüyle ocak temızlıyor suan

Tabak çanak bardak toplamak pek yorucu olmaz. Ama pas tutmuş bi fırını ovalayıp temizlemek yorucu ve fazla emek içeren bişey bu yüzden 2 numaraaa
Tabak canak da dugun evinde olmayacak kadar fazla ama
Patroon ikinci yarışma ne zaman
Katilmiycam haa öylesine
Persembe cuma yatak odasindan kareler bebegim
Ama o fırın o hale gelecek kadar niye bekletilmiş bi de o var
Yarisma icin firini feda edip yakmis arkadas

Aynen fırını ben prille bile parlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…