- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.841
Busefer nereyi kirletip temizliyonuz bacılaaam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatak odasinda dolap neyin aklina ne gelirseBusefer nereyi kirletip temizliyonuz bacılaaam
Kullandim :))İlk sayfada yarışan fotolar var nickler gizli kimin ne yaptığını bilmiyoruz :)) iki oy hakkı var aynı anda verecek sin :))
Tesekkur ederiz canim katilmayi dusunmez misinKullandim :))
Dusunurumde pek bi yeri pislettiğimde yok :))Tesekkur ederiz canim katilmayi dusunmez misin
Tşk ederiz :))Kullandim :))
Rica ederim :)) birsey sorucam.Tşk ederiz :))
Tabi ki bir sonraki kategori yatak odası dolabını düzenle ye bilirsin cam sile bilirsin vsRica ederim :)) birsey sorucam.
Bu yarismadaki kistas sadece temizlikmi yoksa duzen de ele alinabiliyormu tek basina.
Himm.. anladim canim saģolTabi ki bir sonraki kategori yatak odası dolabını düzenle ye bilirsin cam sile bilirsin vs
Yok kız lahanaya suyu fazla koymuşum onun suyu aktı
Iyi akşamlar kızlar naptınız yatak odası fotoları geliyor mu ben hala nereyi temizleyeceğime karar veremedim bir de güzel uyumuşum
Tuz kazara utu tabanina yapisani da guzel cikarir. Bir bezin uzerine konur, sicak utu ileri geri hareket ettirilir. En son soguyunca da, ilik sirkeli suyla da hafifce silinir. Sirke yalniz. Bizim evde salata haric her yerde...
Ben de bir moral olarak çökmedim değil birinci giderken çöküş yaşadımBen yapmıyorum diğer kategori moralim bozuldu
Tuz kazara utu tabanina yapisani da guzel cikarir. Bir bezin uzerine konur, sicak utu ileri geri hareket ettirilir. En son soguyunca da, ilik sirkeli suyla hafifce silinir. Sirke yalniz. Bizim evde salata haric her yerde...
Ozele bakarmisin canim :))Yatak odasinda dolap neyin aklina ne gelirse
Niye kizBen yapmıyorum diğer kategori moralim bozuldu
Bende tursuda kullanoyorim sadece birde mecburen r kaldığım da makina daTuz kazara utu tabanina yapisani da guzel cikarir. Bir bezin uzerine konur, sicak utu ileri geri hareket ettirilir. En son soguyunca da, ilik sirkeli suyla hafifce silinir. Sirke yalniz. Bizim evde salata haric her yerde...