- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.963
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.781
youtubede yemek kanali:)Haccugun mutfagi ne kiz
Baktim da geldim tezgahlari farkli renk o degilyoutubede yemek kanali:)
mutfaklari birer ayni:)
Bana genelde kadın denk geliyor tartışıyoruzBazısının sesi aşırı karizmatik oluyor töbeler töbesi
Tam tahmin ettigim gibi temizlik le uğraşan kadın en basit çorbayı yapar kendimden biliyorumCevap geldi tarhanaymis
Bende yaklaştırıp baktım activia yiyorlar galiba4 numaraya maşallah hem alttaki kireç gitmiş hemde cam parlamış
Buzdolabida gayet düzenli ama 1-2 tavsiyem olacak nacizane süt ürünlerini lütfen ayrı yerde dizelim hiç sevmiyorum ayrı ayrıbirde sucuk sosis yemeyelim
Temizlik grubunda soğuk savaş2 ve 8 öndeydi sonra 8 geride kalinca 2 yi taşladi bu durum benim dikkatim kaçmadi
nana çok fena eleştirdi 3 nurmarayıTam tahmin ettigim gibi temizlik le uğraşan kadın en basit çorbayı yapar kendimden biliyorum
nana çok fena eleştirdi 3 nurmarayıTam tahmin ettigim gibi temizlik le uğraşan kadın en basit çorbayı yapar kendimden biliyorum
Off ne çok yorulmuşturNana 6 numaradan mesaj var
Diyo ki sut urunlerinden yag ve peynirler orta bolumdeki kaplarda ayri.sivi halde olanlari tek tek dizmek zorunda kaldim
Benim eşimin sesi de pek bir karizmatik yüzyüze öyle gelmiyorda telefonda çok çekici sesi kerataninBazısının sesi aşırı karizmatik oluyor töbeler töbesi
Ne yemek yapsam diye düşünüyorum bu saat oldu işlerim bitecek de daha spor a gideceğim
benim yemek derdim yok:) hava yağmurlu:)Ne yemek yapsam diye düşünüyorum bu saat oldu işlerim bitecek de daha spor a gideceğim
benim yemek derdim yok:) hava yağmurlu:)Ne yemek yapsam diye düşünüyorum bu saat oldu işlerim bitecek de daha spor a gideceğim
kız bana çiğköfte yapBen lahana sarıyorum, yanında yoğurt yeter
kız bana çiğköfte yapBen lahana sarıyorum, yanında yoğurt yeter
Benimde sesim çok seksiBenim eşimin sesi de pek bir karizmatik yüzyüze öyle gelmiyorda telefonda çok çekici sesi keratanin
Sana feda olsun, yapayım tabi dürüm 6 tlkız bana çiğköfte yap