- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.721
Ocağın altı çok açık, az kısmak lazımYalnız 3 numaranın ocağında hangi çorba var merak ettim
Kaynamasi icin acmistir kaynayinca kismistirOcağın altı çok açık, az kısmak lazım
Bana da kurgu gibi geldi kendileri pisletiyorlar bi ev bu kadar nasıl batarEskiden kadiri severdim simdi begenmiyorum izlemeyi biraktim formatta temizlikten baska her sey var
Yarismacilara da asiri kil oluyorum oylamada sinirleniyorum diye o kisma bakmiyorumBana da kurgu gibi geldi kendileri pisletiyorlar bi ev bu kadar nasıl batar
çorba çok nefis görünüyor meğer tarhanaymişOcağın altı çok açık, az kısmak lazım
Aslinda tezgahta tarhana varmis dikkat etmemişizçorba çok nefis görünüyor meğer tarhanaymiş
Kaynamasi icin acmistir kaynayinca kismistir
çorba çok nefis görünüyor meğer tarhanaymiş
Minik icin tencere kucuk degil miBilemeyizminik olabilir mi o tembel malûm açmıştır altini
Belki lapa olmuştur
Hımmmmmm kesin çocuklu biriCevap geldi tarhanaymis
Bence de acaba mutfağı toplarken dibi tutmuş mudurOcağın altı çok açık, az kısmak lazım
Meğer tarhanaymışşşşçorba çok nefis görünüyor meğer tarhanaymiş
6 nurmaranin buzdolabi çok düzenli..:)4 ve 6 numaradan hic bahsetmiyoruz sizce nasillar
Burdakilerin hepsi cocukludur tahminimceHımmmmmm kesin çocuklu biri
Bence de acaba mutfağı toplarken dibi tutmuş mudur
Meğer tarhanaymışşşş
Kenarlarindan belli fena durumdaymis demlik4 nurmarada çay döküp görseydi iyimiş.. :)
içinde çay var :)
ama sonrasi missss:)
çay yeni demledi içildi dökükten sonra olaydiKenarlarindan belli fena durumdaymis demlik
Neyse yarışma sayesinde temizlenmiş olduKenarlarindan belli fena durumdaymis demlik