- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.607
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.541
İkizler den fırsat bulamıyodurOrkide_sever oyunu kullandin mi bacim :))
Yemek yarışmasında böyle olmazdı, herkesi aldım kayda cumayı bekliyorum gözlerim kısıkYemek yarismasina bu kadar ragbet yoktu be millet temizlik istiyomus
Yemek yarışması ile kıyaslanamaz zaten kankaArkadaslar bi aciklama yapmak istiyorum.demin yazdigim mesaj yanlis anlasilmasin lutfen amacim yarismalari kiyaslamak degildi.yemek yarismasii yillardir var olan hepimizin sevdigi bi yarisma bizimkisi daha yeni korpecik:)
Yemek yarışmasında böyle olmazdı, herkesi aldım kayda cumayı bekliyorum gözlerim kısık
Ben bunu gunadin diye okduum bende yeni uyandim datünaydın kızlar
Kirilmis banaYemek yarışması ile kıyaslanamaz zaten kankaanladım ben seni
Nevreste mmmmmmmm seni hiç uzermi benim kankammm yiaaaaa
Ay yatak odasında nereyi temizliycez aklıma gelmiyor
Çok güzel bir yarışma olmuş bu, takipteyim artıkArkadaslar bi aciklama yapmak istiyorum.demin yazdigim mesaj yanlis anlasilmasin lutfen amacim yarismalari kiyaslamak degildi.yemek yarismasii yillardir var olan hepimizin sevdigi bi yarisma bizimkisi daha yeni korpecik:)
OlamazKirilmis bana
Evine her defa şükretmek için miÇok güzel bir yarışma olmuş bu, takipteyim artık
Ben bunu gunadin diye okduum bende yeni uyandim da
Ben çocukları gönderdim tel kurcalarken gözlerim kaydı gittim geri yattım yatağima kız uyuyor eşim uyuyor ne edemmmmYaşım 30 hiç şu saate kadar uyumadım, okul zamanı, evlendikten sonra, çocuklu zamanlarda dahil.
Gül gül cuma günü buralar kan revan
Yok canım evlerin sonrası kısmını görmek mutlu ediyor beniEvine her defa şükretmek için mi