- 11 Nisan 2007
- 82.755
- 480.350
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
maske diye birşey var maske
Ben sadece banyo temizlemede öyleyim, mantar yuvası oluyor banyoSende miyemek temizlik ne has gız hele
yarisma icin temizlemek baska oluyor. anca gundelik isleri yapiyorum ben derin temizlik kaliyorBn hergün temizliyorum zaten bir ise yarar
yarisma icin temizlemek baska oluyor. anca gundelik isleri yapiyorum ben derin temizlik kaliyorbelki onlara da el atarim
Suanlık düşünmüyorum bende KuzumKizlarimiz ayni yasta 2.yi de birlikte yapalimm gerci ben dha 2. Yapcakmiyim emin degili ama
sen cok yanlis gelmisin bacimYa benim her günüm derin geciyor
Tabi bölgesel bölgesel
Banyoyu mesela cü günde bir sirkelerim, lavabo ve küvet gün asiri
Sürekli kirleniyor
Bir de sular kirecli ya, sirkeliyorum sürekli leke kaliyor diye
sen cok yanlis gelmisin bacim
temizlik yarismasinda yarismak icin pis biyer temizlemek lazim ee sende yoksa napicantemizlik yaziyordu ama bilemedim
Kazen abiyede mesaj at bildirim gitsinFotolari duzenliyorum
Bi deneyelim bakalimKazen abiyede mesaj at bildirim gitsin
Evimin kapılarını seve seve acarım çıkın çıkın gelin ben size çay yaparım aradatemizlik yarismasinda yarismak icin pis biyer temizlemek lazim ee sende yoksa napican
su temizlik benim isim programindaki gibi yarismak istersen burdan evini acacak cok olur
Dene görsün hanımlar nasıl uğraşıyorBi deneyelim bakalim
Yokkkkkkkkk
temizlik yarismasinda yarismak icin pis biyer temizlemek lazim ee sende yoksa napican
su temizlik benim isim programindaki gibi yarismak istersen burdan evini acacak cok olur
Evimin kapılarını seve seve acarım çıkın çıkın gelin ben size çay yaparım arada
Dur bacım mutfağı toplayıp mısıır patlatayım