- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.333
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Hemde ikizmisblue hamileymiş
not yazdım o yüzden :/
Yetistik mi acep@Deli sevdam akşam bulaşığı bitti mi :))
Çekin fircalari (gözlerinin altına boya çeken emoji )
Banyoda nereyi temizlicez mesela
Sonra yansın geceler Pelinsu eceler kafalar milyon o kadar çamaşır suyu kokladiktan sonra
Banyo dedinmi aksan sular durur, once fayansa kirec sokucu dokulup diş fircasi ile çitilenecek, armatür ve çeşme once kirec sokucu sonra pas sokucu ile silinecek, havalandirma camasir suyu+ sirke ile silinecek. Daha sonra camasir suyu ile su hazirlanip tekrar fayans yikanip durulanacak, bir tek banyoda titizim
Akşam mi doğuracak mis yoksa sabah mi söylemiyor doğuracağı gün belliymişAkşam sabah
Benimki her seye karsiBenimki biliyo Allahtan Benimkide instagrama karşı
En son 9muydu 10 muydu unuttumKatılacak var micdaha kanka foto bekledigin birde kaç kişi oldu yarışmaci :))
Kız bi sus git temizlencek yerlerin varsa oraları çekkkAkşam mi doğuracak mis yoksa sabah mi söylemiyor doğuracağı gün belliymiş
Kimseye duyurmayacakmisimKız bi sus git temizlencek yerlerin varsa oraları çekkk
Mantiyi da asermis olmasinKimseye duyurmayacakmisimsen bak işine diyor
Bak neden aklımıza gelmedi bilseydim beyti den de yollardim bir tabakMantiyi da asermis olmasin
Ben kabagi kargo ettim bile bozulmasa bariBak neden aklımıza gelmedi bilseydim beyti den de yollardim bir tabak
Bak kaçtı gitti yoksa uyku mu bastı malum hamilelik halıBen kabagi kargo ettim bile bozulmasa bari
Ne zmaan baslayacak pekiSaydim bu arada 10 kisi olmusuz
Bu saatten sonra ekleyen olmaz sanirim.firinin fotosu gelince baslayalim