- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Ay o kadar mı kötüOndan değil senden hariç diğer önceki fotoları görünce kalp krizi falan gecirirsen diye malum alışık değilsin :))
Olsa bu kadar duramam karışır laf eder orda takilacagina iş yap der meselaAslında benimde yok ama belli mi olur yAadamı in niye haberi yok
Attık fırını zebradan oldugu anlıycam
fırın olduğunu soylemeyeydin iyiydi nickler gizli
Ama öyle daha çabuk yapıyorum
Bak bugün misafir geleydi akşama bir çok isim biterdi ama öylece duruyor şuan
Benden sanaAy o kadar mı kötükv benle gurur duymalı
Onun avatar yarışmaya tam uyar
Benimki biliyo Allahtan Benimkide instagrama karşıOlsa bu kadar duramam karışır laf eder orda takilacagina iş yap der mesela
Sagol canı imsssBenden sana
Belki değilAttık fırını zebradan oldugu anlıycam
Mesela pubg oyniyorum ya benim telefonu arıyor oldursunler diye yada elimden çekip alıyorBenimki biliyo Allahtan Benimkide instagrama karşı
O ne biçim oyun yAMesela pubg oyniyorum ya benim telefonu arıyor oldursunler diye yada elimden çekip alıyor
Ben bagimliyim telefona son zamanlarda en sevdiğim oyun dün iki kişi kalmışız beni aradi iki kereO ne biçim oyun yAoynama sende
Kolaj yapilinca anlasilmiyo:)Ben tezgah üstü için ifşa olmaktan korkarım
Oy verenlere şimdiden söyleyeyim kırıcı yorum yapılmasin lütfen
O temizlik ruhunu şah damarimizda bile hissetirsinler bize çok güzel olmuş owwww çok begendim falan
Tencere dibin kara seninki benden ahahahahahahahBen bagimliyim telefona son zamanlarda en sevdiğim oyun dün iki kişi kalmışız beni aradi iki kereard arda alana öldüm sonra da güldü durdu
.bende o dizi izlerken onu aradım nasıl güzel mi dedm evet diyor .
Hayır dese biliyor devam edeceğim
Bidahaki temizleme yerimiz neresiKolaj yapilinca anlasilmiyo:)
Baktik bizim fotoya linc var bizde onlara karisiriz farketmesinler diyeBen her türlü linçe hazırım
Boşver senin her yerin temizBidahaki temizleme yerimiz neresi
En kirliye ver gülümEn kirliye mi vereceğim en iyi temizliyene mi bende bilmiyorum