- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Yok değildi sankimYemeğin salcalisi kadının sacaklisi öyle miydi o laf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok değildi sankimYemeğin salcalisi kadının sacaklisi öyle miydi o laf
Neyse artıkYok değildi sankim
Ben iki hafta oldu cekeli
Çekecektim bugün süpürgeyi ayarladım odayı toparladım ise baslayacakken cocuklar geldi
Bende katılım az olursa diye dedim iki oy hakkı olsun diye bildirim göndermeye bilirler çünkü
Bizde bir tek annem çok tertipli temiz kizlar olarak çok da temiz değiliz ..oğlan kardeşim çok titizdir
Ahahahhah temizlik imandandır Buda mı gol değil
Haklı mı kiBizim burda saçaklı der benim bir komşum düzenli olmayana
Bana hep diyor ki sen sıkışınca iş yapıyorsun
İo zaman oyun bana ablacımBenim oyum temizi kirlisinden zor ayrilana. Temizlemek degil, temiz tutmak marifet diyorum. Ne de olsa cogunluktan yasliyim...
Penaltı olsaÇok kötü beni bir sen anlarsın, gece yatmadan önce bile ortalığı toplartır, yatak ortusunu katlayıp dolaba koyarız yatacağı zaman
Temiz olmak için bir supur yeter bence
Ofsayt
Eleştırır bide anammmBenim evim temiz değil kv gelsin görsün H.içi sadece üzerinden toparlamakla yetniyorum,h.sonuda ruh halime göre derin yapıp yapmayacağıma karar veriyorum
Ne korkacam beee henüz daha çok kirlenmedi sen attınmıBlue_Peri korkak bebek korkak bebek foto atmıyor korkak
Direkten dönerPenaltı olsa
Kiz ne edek seni eklesek millet dalga mi geciyosunuz demez miİo zaman oyun bana ablacım
Gorecegiz...İo zaman oyun bana ablacım
Banane ya bana fırınımı temizlettin oylamaya da alacaksınKiz ne edek seni eklesek millet dalga mi geciyosunuz demez mi
Yumurta totoya gelince yaniiiiBizim burda saçaklı der benim bir komşum düzenli olmayana
Bana hep diyor ki sen sıkışınca iş yapıyorsun
Ya tutarsaDirekten döner
Çok kötü beni bir sen anlarsın, gece yatmadan önce bile ortalığı toplartır, yatak ortusunu katlayıp dolaba koyarız yatacağı zaman
Temiz olmak için bir supur yeter bence
Ofsayt
Haklı mı ki
fırın olduğunu soylemeyeydin iyiydi nickler gizliBanane ya bana fırınımı temizlettin oylamaya da alacaksın
Ama öyle daha çabuk yapıyorumYumurta totoya gelince yaniiii
Başka fırın yok mu
fırın olduğunu soylemeyeydin iyiydi nickler gizli
Ama öyle daha çabuk yapıyorum
Bak bugün misafir geleydi akşama bir çok isim biterdi ama öylece duruyor şuan
Bilmiyorim ki akşam gorecegizBaşka fırın yok mu