- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.101
Oyle canimKatlanacaz napalım saol
Evet ev hanımıyım. Eşimde yardımcı oluyır sağolsun çok fazla zorlanmıyorumOyle canim
Ee normalde ev hanimi misin canim?
Anndeydim canım 3 gündür ordayduk dün döndük eve :))
Teessüf ediyorum hani anka hani anka
O adamin kiymetini bil valla masallahEvet ev hanımıyım. Eşimde yardımcı oluyır sağolsun çok fazla zorlanmıyorum
İyi diyelim iyi olalim kankaAnndeydim canım 3 gündür ordayduk dün döndük eve :))
Fazla kalamadim :))
İyi şükür sen nasılsın :))
Baci ben seni uyelik iptali yaptirdin saniyordumTeessüf ediyorum hani anka hani anka
Bilmez olur muyumO adamin kiymetini bil valla masallah
İyi diyelim iyi olalim kankakatilcan mi bize
Baci ben seni uyelik iptali yaptirdin saniyordumgusura galma
Tilki gibi bi dolandım geldimBaci ben seni uyelik iptali yaptirdin saniyordumgusura galma
Napcan yesayı onu niye etiketliyon ondan sana iş çıkmaz sen beni etiketle beni sev
Bos ver burasi bizjm alin yazimiz galibaTilki gibi bi dolandım geldim
Napcan yesayı onu niye etiketliyon ondan sana iş çıkmaz sen beni etiketle beni sev
Yarışmaya katılamam kızıma wc eğitimi veriyorum amaaaaaa size son gaz destek olurummmmmm
Kaç aylık :)) Allah kolaylık versin bahane oldu bana eve kapanınca alistirdim :)) şuan 3 yaşını doldurdu ama 3 ay oldu sanırım alıştı benimkiYarışmaya katılamam kızıma wc eğitimi veriyorum amaaaaaa size son gaz destek olurummmmmm
21 aylık canım biz bir hafta oldu başlayalıKaç aylık :)) Allah kolaylık versin bahane oldu bana eve kapanınca alistirdim :)) şuan 3 yaşını doldurdu ama 3 ay oldu sanırım alıştı benimki
Cisli hali fotosu atarsin sen deYarışmaya katılamam kızıma wc eğitimi veriyorum amaaaaaa size son gaz destek olurummmmmm
Bu habere sevineceklerBaci bu sefer yokum