- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.987
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.981
Ayy siz yapın temizliğinizi bol bol galeri resimle dolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki telime baksa kafayi temizlikle iyice bozdugumu dusunursok olmaz ama cunku youtube de izlemedigim temizlik videosu kalmadigini biliyorAyy siz yapın temizliğinizi bol bol galeri resimle dolsun
bahara daha çok kızOlsun bahar temizliginde etiketlerim ben seni
Oylarımla destekleyecektimKatilmayacam dedin yaktim gemileri iste
Hadi bakalim, hayirlisi olsun. O gun geldiginde yine hatirlatirsin...Ben de oy verip bizi destekledigin icin tesekkur etmek icin etiketledim seniyarismamiza ara veriyoruz da bahar temizligine kadar
Bakalim katiliriz diyen olursa haftada bir falan mutfak yapariz o zamanbahara daha çok kız
Sen bahar temizliginde destekle o zamanOylarımla destekleyecektim
TamamHadi bakalim, hayirlisi olsun. O gun geldiginde yine hatirlatirsin...
Yok ondan degil:)ben tesekkur etmek icin etiketledim seniara verdik de yarismayaKızz ben oy kullanmamıs mıyımfarkında bıle degılım ya
Kendı kendımı ele vermısımYok ondan degil:)ben tesekkur etmek icin etiketledim seniara verdik de yarismaya
Oyle oldu biraz
Banli olabilirler miKedi ve bolss u niye etiketliyemiyorum
Bloss banli kediyi bilemiyorum o da banli demek kiBanli olabilirler mi
İyi aksamlar canimİyi akşamlar
Yasasinnnn tesekkurlerEveeet yarismamiz bitti
En'lerin birincisi ve ayni zamanda ikincisi olan evlaefe yi tebrik ederimartik gogsunu gere gere hava ata bilirsin
Bir aydan fazladir bana destek olan tum arkadaslarima sonsuz tesekkurlerbeni yalniz birakmayan yeri geldiginde katilimci az olmasin diye kendine is cikarip bana foto yetistiren,tum ozguvenleriyle yarismaya katilan,ya da katilmasalar bile degerli yorumlari ve oylariyla bizi destekleyen canlar opuyorum hepinizjtek tek etiketlemiyorum unuttugum birileri olmasin diyesiz kendinizj biliyosunuzbenim icin cok guzel bi yarismaydiama simdilik ara veriyoruz topigimiz buyuk temizlik donemlerinde tekrar 1 aylik aktif olacakBahar temizliginde gorusuruz insallah opuldunuz❤❤❤❤❤❤
Gercekten temizligin hakkini vermiştin canim tekrar tebriklerYasasinnnn tesekkurler
Yasasinnnn tesekkurler