- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.901
Buzdolabi fanaaAnaaa ben geride kalmışım dur bi atak yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buzdolabi fanaaAnaaa ben geride kalmışım dur bi atak yapayım
Sagolasin minigim ev isleri cocuk kk ,yemek tarifleri derken jyimsen nasilsin?Nasılsıniz efenim
Iyi bende uyutmaya çalışıyorum kızı şu ağlama krizini kimseye kapıya dayanmadan atlatsa bariSagolasin minigim ev isleri cocuk kk ,yemek tarifleri derken jyimsen nasilsin?
Uyumamak icin mi agliyorIyi bende uyutmaya çalışıyorum kızı şu ağlama krizini kimseye kapıya dayanmadan atlatsa bari
Uyudu şuanUyumamak icin mi agliyor
Su tuhaf sendromlar ne zaman gececek acabaUyudu şuan
Bizde çok saçma huylar başladı mümkün değil üstünü giydiremigoruz çıplak duruhir hep evde yabancı biri varsa çıkartmıyor üstünü
Yatarken de çıkartmak ısıtıyor bugün zaten gündüzden çıkarmıştı üstünü
Şimdi de terledim diye ağlıyor zaten ağlarken terledi
Baştan yatmamak için ağladı işte böyle bir zincir her gün aynı şeyi yaşıyoruz
Aglayarak yoruldu uyudu
Hiç geçmeyecek sankiSu tuhaf sendromlar ne zaman gececek acaba
Bizim zamanimizda da varmiymis acaba su sendromlarhic sanmiyorum ilk sendroma girmemizle saplagi yiyerek cikmamiz bir olmustur herhaldeHiç geçmeyecek sanki
Ben çok dayak yedim valla ablam haltı yerdi babam hepimizi al aşağı ederdi ablam yüzün den çok dayak yedim :/// şimdikiler şımarık vallaBizim zamanimizda da varmiymis acaba su sendromlarhic sanmiyorum ilk sendroma girmemizle saplagi yiyerek cikmamiz bir olmustur herhalde
Linkler yüzündeñKankam gittiiiiiii gitttiiiii BirTutamMutluluk20
Bdv ye de mi attı yoksaAna bizim azerini postalamışlar
Bdv ye de mi attı yoksa
Hey Allahı m ya sanki hakaret yada küfür ettiKesin biri şikayet etti
Anamm nere gittinn..H M son durum nedir canim?
Her yere link bırakmış yarışma için kiblemisler sanırımgünaydın kızlar hayırlı sabahlar
azerin gitmiş
Kotü birseymi biraktiysa birakti yani bu milleette :)Her yere link bırakmış yarışma için kiblemisler sanırım