- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.521
Evet canim en pasakli benim sevineyi mi uzuleyi mi bilemedimbirinci senmisin kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim en pasakli benim sevineyi mi uzuleyi mi bilemedimbirinci senmisin kız
Aniden oldu aslinda:)ben ona evin durumu nedir dedim o da foto atti sonra ben de o zaman ben de foto atayim dedim:)hadi o zaman toplayalim da bi de temiz halini atalim dedik:)iste boyle :)Vayy anka demek maraton yapıyorsun da yazmıyorsun
Ben devamlı maratondayım kimi bulursam peşine takılıyorum yine de yarım saatten fazla istediğim gibi tutamıyorum eviVayy anka demek maraton yapıyorsun da yazmıyorsun
Aktif olsan benim sayfada, sürekli maraton yapmak isteyen arkadaş var, yaparsınız beraber o da üç çocuklu sen bir fazla, işiniz zorBen devamlı maratondayım kimi bulursam peşine takılıyorum yine de yarım saatten fazla istediğim gibi tutamıyorum evi
Gunaydin canim:)Aktif olsan benim sayfada, sürekli maraton yapmak isteyen arkadaş var, yaparsınız beraber o da üç çocuklu sen bir fazla, işiniz zor
Günaydın canım nasılsınGunaydin canim:)
Simdilik ara verdik canimyeni yarışma varmi yoksa aksiya mi aldi azerin?
Tesekkur ederim canim:)yorgunum valla:)Günaydın canım nasılsın
InşallahHerkese iyi yillar arkadaslar❤bu sene tum insanlik icin en guzel sene olsun insallah.hastaliklar,mutsuzluklar,kavgalar,kotu olaylar hepsi 2019 da kalsin 2020ye sadece saglik,huzur,mutluluk,guzel gunler goturelim❤nice senelere kk ahalisi❤
Harfiyen katılıyor, herkesin yeni yılını kutluyorum...Herkese iyi yillar arkadaslar❤bu sene tum insanlik icin en guzel sene olsun insallah.hastaliklar,mutsuzluklar,kavgalar,kotu olaylar hepsi 2019 da kalsin 2020ye sadece saglik,huzur,mutluluk,guzel gunler goturelim❤nice senelere kk ahalisi❤
ay geçmiş olsun mutlu yıllar kızlaryeni yila boyle girdi m mutlu noeĺer;(Eki Görüntüle 2571327
Wayyy naptin kizzyeni yila boyle girdi m mutlu noeĺer;(Eki Görüntüle 2571327
dustum banyodaWayyy naptin kizz