- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.987
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.461
6 da benim ben yarışı tamamen yanlış anlamışım çok çok dağınık yaa pis olması lazimmişayy ben olamam bu yarış bana göre deil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olursun bi kizartma yapmaya bakar:)6 da benim ben yarışı tamamen yanlış anlamışım çok çok dağınık yaa pis olması lazimmişayy ben olamam bu yarış bana göre deil
Yok benim 24 onun 23 oyu vardı ben link atarken3 idin baci 2 numara ikinciydi:)
Biz anladık yanlış anladığını zaten ikisi de temizdi6 da benim ben yarışı tamamen yanlış anlamışım çok çok dağınık yaa pis olması lazimmişayy ben olamam bu yarış bana göre deil
Yok yok ilki pistiikincisi temizdiBiz anladık yanlış anladığını zaten ikisi de temizdi
Kendileri isterlerse yazarlar ama ben ifsa etmiyorum kim olduklarini canim:)10 numara kimdi o dolabı temizleyen ve diğer buzdolabı kimindi en çok merak ettigim
Yookkkk ben yokum artık yeter gari
Evet 10 numarayi tebrik ede biliriz artik
Kimler kendini ifsa etmek ister:)
Ben 9 numaraydim en az oy alan
Sen yine de temizlik yaptiginda cek at telefona gerekli ola bilir:)ben bu gun bi kac tane cektim:)Yookkkk ben yokum artık yeter gari
Mutfagin cok guzel canim gule gule kullan:)Ben 1 numara :)
Mutfagin cok guzel canim gule gule kullan:)
Seni yendimÇok sağol canım ev bizim değil.ama 8 yıl daha bankanın ahahahaha:) 2 yil ödedik 8 kaldi
Seni yendim
Aynen en pasaklı benimEvet sen daha pissin yasasinnnnnn ahahaha
Ne tarifi
İkeadan kutu al koy
Bu yarışmaya da ara verelim bence bir sürü işi var nevonun şimdiAnketimizi saat 7gibi kapanmis kabul edicez.nevonun babasi vefat etmis bi de bizle ugrasmasin