- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Valla onlara bundan guzel reklam olamazTemizlik ne rahat
Onu vicdanlarina birakmak gerek artik
Ahahaha ya sen dersen shshshshKizaam nick aciklanmayacak ki
Aynen içimizdeki kadir ezildi çıksın artıkValla onlara bundan guzel reklam olamaz
Amannn ben çok da temiz olmadığımı her yerde söylüyorum zatenYa bişe diyimi bende buna katilcak Özgüven yok sonra derlerki şu hazalın oncesine bak ne pisHayır kendimize göre bir karizmamiz var millet akca pakca biliyo
Şahsen ben oncesileri görünce öyle diycem dhdhdjdjd
Kazanırsa dürüstlük kazanır diyosun yaniAmannn ben çok da temiz olmadığımı her yerde söylüyorum zaten
Valla bazen kazanmıyor hayatta oynaklari seviyorlarKazanırsa dürüstlük kazanır diyosun yani
Yürü be koçum arkandayim
Aynen zamanla daha guzel hale gelecek insallahYarışma için herkes fikir ve önerisini yazsın bence herkesin fikri önemli ..daha güzel bir yarışma ortaya çıkar o zaman
Ben varımBu kadar izleyen Var topigi peki kimler katilacak yazin hele
Asil onemli olan oncesi degil ki bebegim sonrasinin nasil olmasiKazanırsa dürüstlük kazanır diyosun yani
Yürü be koçum arkandayim
Ben de varimBen varım
Güzel bir uygulama tam benlik hayırlı olsun cnmm benimm ❤Herkese merhabaYemek yarismasi,diyet yarismasi olur da temizlik yarismasi olmaz mi dedik ve biz de yarismamiza start verdik Bu yarisma tatli rekabetle evlerimizi daha duzenli hale getirmek icin. bunun icin yapmaniz gereken kategoriye uygun oncesi ve sonrasi fotografi bana ozel mesaj olarak atmaniz Peki yarisma nasil olacak?
İste bu kadar
- Yarismamiz haftada 3 kategoride olacaktir
- Bir gun bana fotolar atilacak diger gun oylama yapilacaktir.misal
azartesi fotolar atilacak sali oylama olacaktir.diger gunler de boyle tekrarlanacaktir - İfsa olunmamak icin tum odanin fotosunu paylasilmayacaktir.sadece o odaya ait herhangi bir bolum paylasilacaktir.misal:mutfak kategorisinde mutfagin istediginiz bolumunden oncesi sonrasi fotograf ata bilirsiniz.ocak,firin,buzdolabi,tezgah ustu,tencere vs.gibi
- En fazla 2 fotograf kabul edilecektir
- Nickler paylasilmayacaktir eger istenilirse yarisma bittikten sonra katilan arkadaslar kendilerini ifsa ede bilirler.
yarismamiz hayirli ugurlu olsun
İlk kategorimiz-Mutfak
Ben fotoğraf çekmeyi unutmasam varımFit mutlu anne var mısın ? :))