- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.801
Onu temizlemek için özellikle dökmüş
Anka yaaaaaa
Sesli güldüm
A: Ocagim da temiz nasıl katılsam ki yarışmaya
;B: (kabartma tozu dok biraz kenarına kesin birinci olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu temizlemek için özellikle dökmüş
Demituz ruhu gibi geldi12. yarışmacı Yağ çöz, krem temizleyici, karbonat, sirke, çamaşır suyu kullanmış. Çamaşır suyuyla yağ çöz aynı anda kullanmak tehlikeli değil mi? Ben ikisini birlikte kullanmaya korkuyorum..
Ben de kullaniyorum ya Allah ne verdiyse12. yarışmacı Yağ çöz, krem temizleyici, karbonat, sirke, çamaşır suyu kullanmış. Çamaşır suyuyla yağ çöz aynı anda kullanmak tehlikeli değil mi? Ben ikisini birlikte kullanmaya korkuyorum..
Kan cikacak demedi demeyin susun ulenAnka yaaaaaa
Sesli güldüm
A: Ocagim da temiz nasıl katılsam ki yarışmaya
;B: (kabartma tozu dok biraz kenarına kesin birinci olursun
Önceki yarışmanın sonucunu öğrendin mi4 & 10 favorimsiniz
Hah birinci ikisinden biri belli oldu4 & 10 favorimsiniz
Kıskançlıktan hep hiç temiz ocağı temizleyecek kadar titiz olamadımKan cikacak demedi demeyin susun ulen
Favorimden biri sendin seviyorum seni pasaklıÖnceki yarışmanın sonucunu öğrendin mi
Bende onlardan biriyimOnlardan birisi benim
Benzin döküp yakmadığı kalmış12. yarışmacı Yağ çöz, krem temizleyici, karbonat, sirke, çamaşır suyu kullanmış. Çamaşır suyuyla yağ çöz aynı anda kullanmak tehlikeli değil mi? Ben ikisini birlikte kullanmaya korkuyorum..
Biz hic temiz ocaga denk gelmedik ki bi siliveren mi diye dusunekKıskançlıktan hep hiç temiz ocağı temizleyecek kadar titiz olamadım
10 öndeHah birinci ikisinden biri belli oldu
İçini temizlesin göreyimBiz hic temiz ocaga denk gelmedik ki bi siliveren mi diye dusunek
Ben de seni sevdimFavorimden biri sendin seviyorum seni pasaklı
Temizleyen var iste sen de ona ver oyunuİçini temizlesin göreyim