- 22 Ağustos 2015
- 29.551
- 86.101
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.561
Insallah bazen daģinik olur tabi ama ben geme akitip ust uste duzenli bekletirim hemen yapmasamda:)(O evreye geçeceğim bir gün ben de inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah bazen daģinik olur tabi ama ben geme akitip ust uste duzenli bekletirim hemen yapmasamda:)(O evreye geçeceğim bir gün ben de inşallah
Mutfağa geçtik deyince minik hanım bitti sandım,baktım bitmemişOylama hala devam ediyor canim su anda duvar onde
aynen simdi akli nasina geldi ozur diledi cok fena surat astimbenim eşim de öle..
kızım hasta olunca topu annemlere atiyor..
neymiş hasta etmiş bla bla...;
ben o gün çok kötü kavga yaptım..
gene yapıyor agzi şiveyle..
bende sinirleniyorum...
salgın var diyorum ..havalardan dolyı herkes hasta..
bu adamlara hiç bişey yaramiyor. hiç beğenmezler...
Sen benim annem gibisin bende senin annen gibi:))) valla seyrane hersey tezgahta
Benim tezgahim bembeyaz sayfa gibi bikac bisey haric koymam deli olurummm bos olacak
Bebeyıııııımm valla suan katılsam temız halı ortada yok ıkı gundur sular kesık mahallemızde calısma varmıs. Temızleyebılsem katılırdım tam yarışmalık cunku hatta ana haber bültenine çıkarsam şaşırmayın
Ivet yavrucum kaldir o tezgahtakileri kaldiiiiirSen benim annem gibisin bende senin annen gibi
İyi aksamlarplates yokmuş yine de kaçtım spora yağmurda yürüyerek geldim .İyi aksamlaaar
Kanka araba kullanmasini biliyo musunehliyet neyim var miİyi aksamlarplates yokmuş yine de kaçtım spora yağmurda yürüyerek geldim .
Önce eşime dedim araba ile mi gitsem çok yağıyor
sacmala ma yurumeye araba ile mi gideceksin dedi
Tikkat et bacım en nefret ettiğim hap yutmak keşke hep şurup verselerAnam bana bi sey oldu.bi kac gundur ilaci yutuyorum ama gida borusundan midemi bulmasi yarim saatden fazla suruyorilac bi turlu inmiyodemin yatay sekilde kaldi resmen girtlagimda su ic ic bi hal oldum gitmedien son ekmek cigneyip yuttum oyle gittihayir cok buyuk de degil ilaclar
İki yıldır okula servis çekiyorum bu yıl 3. Yıl im ama bu sene ara ara aldım bıraktım genelde kejdileri gidip geliyorlarKanka araba kullanmasini biliyo musunehliyet neyim var mi
Yarın akşama kadar mutfak canım ..fırın dolap bulaşık tezgah üstü Allah ne verdiysebu haftanın temizlik bölümü nere acep?
bilmiyorum ya ben fazla girmeyincebu haftanın temizlik bölümü nere acep?
azerin bacıya mı atıyozYarın akşama kadar mutfak canım ..fırın dolap bulaşık tezgah üstü Allah ne verdiyse
Evet ben buguj attim bile deyyzesinin guzusuazerin bacıya mı atıyoz