- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.161
Aynen benimde:))1 ve 2 favorimsiniz
Kullandım cnm:))
Bende hep ilk 2yi tutturdum. Şimdi bu iyi bişey miFarkındaysan hep benim favorilerim kazanıyor.
Ben pasaktan anlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benimde:))1 ve 2 favorimsiniz
Bende hep ilk 2yi tutturdum. Şimdi bu iyi bişey miFarkındaysan hep benim favorilerim kazanıyor.
Ben pasaktan anlarım
Evet canım gördüm oyumu verdimResimler BirTutamMutluluk20 a atılıyor ilk sayfaya bak orda resimler
Tşk ederizAynen benimde:))
Bende hep ilk 2yi tutturdum. Şimdi bu iyi bişey mi
Tşk ederim :))Evet
Evet canım gördüm oyumu verdim
benimkide boysma,lar amaa cok dagitirlar:)Ya bazı çocukları görünce benimkiler melek diyorum var ya
Benim ev hep daginik :/benimkide boysma,lar amaa cok dagitirlar:)
Sen tum gun gez tabi yorulcanÇok yorgunum ben kizlar kaçıyorum
olcak o kadr yemin edrim bizim gibi kadinlara helal olsun diyorlar helal bas ediyorlar diye soncta kac kisiye bakiyorsun vallah bugun tutumlu haftasinda yaptim patatesedli boregimi hesi meyve getirmis cocugun neyse onu getirin bizimki patetes iki cocugumuda kendimide susledim utaninin dedim resmenBenim ev hep daginik :/
Evet bugün öyle oldu bayağı yoruldun yatıp uyuyasim var çocuklar uyanık eşim gelmedi daha :/Sen tum gun gez tabi yorulcan
ya keske ben bugun ki mutfagi vrkseydim grnr tezgahlar miKizlar bundan sonraki kategori mutfak ve ondan sonra enler yarisacak
Benim tezgahtan başka dağılan yerim yok o da ifşa oldu artıkKizlar bundan sonraki kategori mutfak ve ondan sonra enler yarisacak
Cocuklar gezmedi mi ya onlar niye yorulmadiEvet bugün öyle oldu bayağı yoruldun yatıp uyuyasim var çocuklar uyanık eşim gelmedi daha :/
Onları okuldan aldık öncesinde de dolaştık biz eşim market turu yaptırdı hangiisne ne ürün gelmiş ona baktık hiç bişey almadanCocuklar gezmedi mi ya onlar niye yorulmadi