- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.701
Kadinlarin isi cok zorErgenlikten itibaren diyet yapıyorum zayıflamak, istenilen bedende sabit kalmak çok zor iş. İkisini de yapmakta zorlanıyorum. Mümkün mertebe tatlı yapmıyorum yaparsam da dağıtıyorum
Ergenlikten itibaren diyet yapıyorum zayıflamak, istenilen bedende sabit kalmak çok zor iş. İkisini de yapmakta zorlanıyorum. Mümkün mertebe tatlı yapmıyorum yaparsam da dağıtıyorum
Ben senin kadar güvenemiyorum kankaSen istersen yaparsin kanka guveniyorum sana ben
Kizlar aklima bi sey geldidogal temizlik urunleriyle temizlik olsun mu bi dahaki kategori yani kim nereyi isterse orayi dogal temizlik urunleri ile temizlesin oncesi sonrasi yapsin
[/QUOTE
Olarrrrr
Bu mesajı görünceBen eskiden de çok yerdim arkadasalrim sasiriridi yediklerime
Eskiden piknik bisküviler vardı arkadaşlar onalar doyardi öğle yemeğinde
Ben bir yarım köfte ekmek
Üzerine bir simit
İllaki Halley yada probis de tatlı niyetine yerdim çok pis bogszim
Sabit kalabilmek ne kelime dusemedim hiç 10 yıldır kilo kuyum
Sen de miBu mesajı görünce
Liseye giderken 10 dk lık teneffüste 2 tüm döner yiyip 2 şalgam içtiğimi hatırladım
bende:)Ben de
Hele yesa1 e şok oldum çok içime oturduacısını çıkarırım ama ben
Hayır birde Tazmanya canavariymissin gibi bakıyorlar ne var sanki demiBu mesajı görünce
Liseye giderken 10 dk lık teneffüste 2 tüm döner yiyip 2 şalgam içtiğimi hatırladım
Sizi doyurmak icin banka mi soyuyolardi acaba diye icimden gecmedi degil kankaHayır birde Tazmanya canavariymissin gibi bakıyorlar ne var sanki demi
Ben balık ekmek için bilgisayar dersine geç kalıp nasıl olsa yok yazıldım diye rahat rahat yemiştimBu mesajı görünce
Ben neen yokum o yollarda
Eşim yazık bazen acinasi gozlerlee bakıyor bana ağzım dolu dolu göz atıyorum ne oldu diyeSizi doyurmak icin banka mi soyuyolardi acaba diye icimden gecmedi degil kanka
Zayıflama yolunda çok denk geldim onlara zayıflama topiginde ondan dedim diBen neen yokum o yollarda
sadece yuhungen demek istedimHayır birde Tazmanya canavariymissin gibi bakıyorlar ne var sanki demi
Beni 3 sanıyollabende:)baksana acik ara farklar oldu gene
8 misinBeni 3 sanıyolla
aa nr tesaduf beninde 3 saniyorlar:)Beni 3 sanıyolla