- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.541
Arada ver şifreni o da girsünNe bileyim kız işte adı üstü kıskanç
Git le sende beni öldürür yeminleArada ver şifreni o da girsün
O kadar parlatmayın anacım siz de gidin herüflerü parlatın bak o zaman kıskaniyürlar mıpuhahaha:) ama olsun mazallah caydanlik celikte yansimalarimiz oluyor
nanam sen biraz hamlasmissinyaklasiyon ama ha gayret
Bi gittim kendi mutfağıma baktım yansıma mansıma var mı diiyepuhahaha:) ama olsun mazallah caydanlik celikte yansimalarimiz oluyor
dahasida var ogg ciZLa saydırmışınız pis pasaklı bitli diye inşalla o küfür topları benim fotoya değildir
Çok incinirim
Töbeler töbesi neler saydırıyon arkasından hemiGit le sende beni öldürür yeminle
benim gecen celikte yanismam vardiBi gittim kendi mutfağıma baktım yansıma mansıma var mı diiye
Kucık bir herüf o şuanda karşumda oturmş ben kendimi zor tutuyorum gülmemek için sus kız sendeTöbeler töbesi neler saydırıyon arkasından hemi
sen bu iai biliyon benceYahu ben hep hamdım , bir olayda tutturma olasılığım zaten %0 Benim
Milyonda bir bir kereBlue_Peri yi tutturmusum oda zayıf hep yer abur cuburdan
Yanına sokulsa dimek euhehe bu saatte uyumayan herüf bulsam töbe karşısına oturmam neme lazımKucık bir herüf o şuanda karşumda oturmş ben kendimi zor tutuyorum gülmemek için sus kız sende
yav onlar kiskanack bise bulurlarO kadar parlatmayın anacım siz de gidin herüflerü parlatın bak o zaman kıskaniyürlar mı
neme deyince aklima baska bisey. geldi:)Yanına sokulsa dimek euhehe bu saatte uyumayan herüf bulsam töbe karşısına oturmam neme lazım
Kız yorgun muş anlarsın yaYanına sokulsa dimek euhehe bu saatte uyumayan herüf bulsam töbe karşısına oturmam neme lazım
Benim aklıma da me me geldineme deyince aklima baska bisey. geldi:)
sen bu iai biliyon bence
hahayyyy demekkii ayni kafadanizBenim aklıma da me me geldi
Hee zararsızmış otursun mademKız yorgun muş anlarsın ya
nanacigim supeye gerek yok sen best of clean in the turkey sinBi an kendimden şüphe ettirdin ha