Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Aynen azerin ya valla ben anlamadım

Pazartesi bi kategori belirliyorsun salı kaça kadar foto atılıyor

Çarşamba kaça kadar oylama

Sonra perşembe sabah başka kategori geliyor ne zamana kadar foto. Cuma cumartesi oylama mi var
Elimden geldigince duzenledim canim oldu mu bilmem🙄olmadiysa biri Allah rizasi icin duzgun bi sekilde yazip bana ozelden ata bilir mi duzenleyeyim:oops:

2 oy hakkiniz vardir.

Oylama başlasin :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur arkadaslarima sonsuz tesekkurler:KK36:

.
1.yarismacimiz temizlik zamanii
Cif yag cozucu
kullanmiştir
Eki Görüntüle 2566207

2.yarismacimiz temizlik zamani
Cif ve domestos, ınox parlatıcı

kullanmiştir
Eki Görüntüle 2566208

3.yarismacimiz temizlik zamani
Fairy bulasik deterjani

kullanmistir
Eki Görüntüle 2566223

4.yarismacimiz temizlik zamani

kullanmistir
Eki Görüntüle 2566209

5.yarismacimiz temizlik zamanii
Domestos
kullanmistir

Eki Görüntüle 2566210

6.yarismacimiz temizlik zamani

kullanmistir

Eki Görüntüle 2566211

7.yarismacimiz temizlik zamani

kullanmistir

Eki Görüntüle 2566212

8.yarismacimiz temizlik zamani
Fairy bulasik deterjani
kullanmistir
Eki Görüntüle 2566213

9.yarismacimiz temizlik zamani
Finish quantum ve Bingo yag cozucu
kullanmistir

Eki Görüntüle 2566258

10.yarismacimiz temizlik zamani
Fairy bulasik deterjani ve domestos
kullanmistir
Eki Görüntüle 2566256

Onemli not:fotograflar kendinize ait olmalidir aksi halde uye ifşa olunacaktir.
Eki Görüntüle 2560752
Herkese merhaba:halay:Yemek yarismasi,diyet yarismasi olur da temizlik yarismasi olmaz mi dedik ve biz de yarismamiza start verdik:KK53:Bu yarisma tatli rekabetle evlerimizi daha duzenli hale getirmek icin.:temizlik::temizlik::temizlik:bunun icin yapmaniz gereken kategoriye uygun oncesi ve sonrasi fotografi bana ozel mesaj olarak atmaniz:21::21:Peki yarisma nasil olacak?
  1. Yarismamiz haftada 2 kategoride olacaktir
  2. Kategoriye uygun fotograflar bana pazartesi,sali,persembe,cuma gunleri ozel mesaj olarak atilacak.oylamalar sali aksami ve cuma aksami baslayacaktir.Ay sonu ise ayin birincisi secilecektir
  3. Fotolarin yeni olmasina gerek yoktur.istediginiz zaman cekip ona uygun kategoride bana atmaniz mumkundur
  4. İfsa olunmamak icin tum odanin fotosu paylasilmayacaktir.sadece o odaya ait herhangi bir bolum paylasilacaktir.misal:mutfak kategorisinde mutfagin istediginiz bolumunden oncesi sonrasi fotograf ata bilirsiniz.ocak,firin,buzdolabi,tezgah ustu,tencere vs.gibi
  5. Nickler paylasilmayacaktir eger istenilirse yarisma bittikten sonra katilan arkadaslar kendilerini ifsa ede bilirler.yarisma bitmeden kendini ifsa eden diskalifiye edilecektir.
İste bu kadar:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71:yarismamiz hayirli ugurlu olsun

Daha onceki kategori fotograflari icin buraya tiklaya bilirsiniz🙃🙃

Canım acaba biraz kesin çizgiler mi cizsen.

Pazartesi gunu kategori belirlenir. Sali saat 21.00a kadar kategoriye uygun fotoğraflar konu sahibine atılır. Çarşamba günü 19.00 a kadar oylama yapılır.

Perşembe günü yeni kategori belirlenir. Cuma saat 21.00a kadar kategoriye uygun fotoğraflar konu sahibine atılır. Cumartesi günü 19.00 a kadar oylama yapılır.

Pazar dinlenme:)

Bu demi demek istediğin?

Canım acaba biraz kesin çizgiler mi cizsen.

Pazartesi gunu kategori belirlenir. Sali saat 21.00a kadar kategoriye uygun fotoğraflar konu sahibine atılır. Çarşamba günü 19.00 a kadar oylama yapılır.

Perşembe günü yeni kategori belirlenir. Cuma saat 21.00a kadar kategoriye uygun fotoğraflar konu sahibine atılır. Cumartesi günü 19.00 a kadar oylama yapılır.

Pazar dinlenme:)

Bu demi demek istediğin?
Aslinda tam olarak saat yazamiyorum canim.cunku bazen isten gec cikan oluyor beklemem gerekiyor o yuzden kategoriyi acma saatim tam belli degil.

X