- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.121
oda cok can yakiyor yaBit tarağı ile taradıysa demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oda cok can yakiyor yaBit tarağı ile taradıysa demek ki
simdiden favorim belli b3nim sansima hep aynilarini yapiyorlar
bilm3m.artil sen hagisini begendinHangisi senin ki
bilm3m.artil sen hagisini begendin
aynen basarili buldum vallah4 şimdilik
Evet, armatürler güzel olmuş, sondaki ilk resmi biraz karanlık ama olsunaynen basarili buldum vallah
yoksa o sen misin dusa kabinlerde massalh cok temiz olmus:)Evet, armatürler güzel olmuş, sondaki ilk resmi biraz karanlık ama olsun
yoksa o sen misin dusa kabinlerde massalh cok temiz olmus:)
hehehh:)ben ivimden bir ses lavabolar senin yada dusa kabinin biri senin diye tahmin ediyorumHayır değilim
AaaaaaBen misir patlatirken kullaniyorum kanka
Evet, ozellikle dolaba sarip atinca alt kisim icin yaprak vs. Ne yaptiysam ayirmayi unutuorum bazen. O yuzden genelde yagli kagit kullanirim. Eskiden margarin kagidi koyardik, bende buda ayni yontem hem boyasiz dierek kullandim. Kullanis o kullanisTencerede de mi kullanıyorsun yağlı kağıt ilk defa duyuyorum çok ilginç geldi
sarmanin dii tutmasin diye altina gene sarmalik yaprak koyulur diye biliyorum;(Evet, ozellikle dolaba sarip atinca alt kisim icin yaprak vs. Ne yaptiysam ayirmayi unutuorum bazen. O yuzden genelde yagli kagit kullanirim. Eskiden margarin kagidi koyardik, bende buda ayni yontem hem boyasiz dierek kullandim. Kullanis o kullanis
Hangisiydin:)Az oy aldığım için kendimle gurur duyuyorum
Yeni kategori gelmiş