- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.061
İnşallah ediyorsun durAzcık yidim ama şimdi dikkat ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ediyorsun durAzcık yidim ama şimdi dikkat ediyorum
İnşallah ediyorsun dur
Yazar yazarrYa offf yaz ya yazz kimsin numara 3 ???
Stalker gibi oldum
Afferim kız işte bu gel bir öpim tükürüklüEdiyorum ediyorum, o kiloları kolay vermedim ben almam bir daha
Kilo aldım ama hala vücudum sıkı naberTombiş diye hayal ettim ben onu ama asıl tombiş olan Tenceresiz kaldim anne
Aynen ben de onu dedim canım benimKilo aldım ama hala vücudum sıkı naber
Afferim kız işte bu gel bir öpim tükürüklü
Kilo aldım ama hala vücudum sıkı naber
Oysss nekaaa güzelDur senden önce ben öpeyim sulu sulu
Vidalarını çıkardım kuzum ama dikkat et temizlerken pervaneyi dönüyor sürekli elini kesmesinBir fotoğrafta fırın pervaneai temizlenmiş gördüm. Onun o delikli kapağı nasıl açılıp ta pervane nasıl temizlenmiş, kendisi ya da bilen biri yazabilir mi?
Tabi tabi onu dedin kıvırışa bakAynen ben de onu dedim canım benim
Canım domestosta indirim varmış 3 alana bir bedava haberin var mıTabi tabi onu dedin kıvırışa bak
Tabiii tabi kaçırmamak lazım bu indirimiCanım domestosta indirim varmış 3 alana bir bedava haberin var mı
Benim için sıkıntı değil kuzu arkadaşlar ne der bilememKizlar bi tane wc fotosu var oyle pis degil ama sonucta wc.sizce atmam sorun olur mubi sorayim dedim
WC fotosu jüri olarak benim açımdan sorun değil ama tepki çekebilir.Kizlar bi tane wc fotosu var oyle pis degil ama sonucta wc.sizce atmam sorun olur mubi sorayim dedim