- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.021
6 mi yoksa :))Oo itiraflar gelmeye baslamisbilin bakalim ben hangi bitliyim
Tencereye az suyla pril koyup kaynattim once. yumusadigi icin telleyince cikti hemen. Sonra yandigi icin bi sararma izi kaldi illaki. Onuda domestos ve az suyla yine kaynattim. Suyu hemen sarardi kaynarken aldi goturduoo iyi barimmm :) ama güzel çıkarmışsın biz bi kere puding yaparken yaktık çıkaramadık sen nasıl yaptın
Benm oy verdigim tencere sendin demek :)Tencereye az suyla pril koyup kaynattim once. yumusadigi icin telleyince cikti hemen. Sonra yandigi icin bi sararma izi kaldi illaki. Onuda domestos ve az suyla yine kaynattim. Suyu hemen sarardi kaynarken aldi goturduparladi iyice
6 sanki, surekli el degen yere benzemio soylediklerinden yola cikarsakOo itiraflar gelmeye baslamisbilin bakalim ben hangi bitliyim
11 numarali bitliydim ama 1 oy almisimOo itiraflar gelmeye baslamisbilin bakalim ben hangi bitliyim
O fırın benim değil elifindibilmiyordum ama sizin oylarinizada baktim:) kesim zehranim bu drsim zaten favorimdi firin herkes biliyor;(
Mikrodalga pek kullanmiyorum ya o yuzden unutmusum orayi6 sanki, surekli el degen yere benzemio soylediklerinden yola cikarsak
Bnde unuttugum bi yer diince el altinda olmayan bisidir diodumMikrodalga pek kullanmiyorum ya o yuzden unutmusum orayi
İyim canim sen nasilsinTatlım nasılsınnnnn
Oyle deme yag sicramis her tarafa 1.5 saat ugrastimBnde unuttugum bi yer diince el altinda olmayan bisidir diodum
Kirde deilmisti ztn oda
Resimler bugun gelicekmi yenileri.Oyle deme yag sicramis her tarafa 1.5 saat ugrastim
Oyy, masallahOyle deme yag sicramis her tarafa 1.5 saat ugrastim
Ya aksam 11 gibi ya da sabahResimler bugun gelicekmi yenileri.
Bende iyiyim canım küçük cadıyla uğraşıyorum vallahi buzdolabına tırmanıyor o derece artıkİyim canim sen nasilsin
Anahtarli buzdolaplari var ya ondan mi alsaydik acabaBende iyiyim canım küçük cadıyla uğraşıyorum vallahi buzdolabına tırmanıyor o derece artık
Banada oy veren 1 kişi hariç hep bizimkiler11 numarali bitliydim ama 1 oy almisim
Sen 14.muydunBanada oy veren 1 kişi hariç hep bizimkiler
çokta uğraşmıştım oysaki tencereyle