- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.194
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.981
Üçüz mü maşallah çok zorlanmışındır şimdiOy masallah ard arda olmuslarbenim de 4 tane var bacimbiri 9 yasinda kiz.digerleri ucuz oglanlar 3 yasindalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üçüz mü maşallah çok zorlanmışındır şimdiOy masallah ard arda olmuslarbenim de 4 tane var bacimbiri 9 yasinda kiz.digerleri ucuz oglanlar 3 yasindalar
Oy masallah ard arda olmuslarbenim de 4 tane var bacimbiri 9 yasinda kiz.digerleri ucuz oglanlar 3 yasindalar
Üçüz mü maşallah çok zorlanmışındır şimdi
Cok tesekkur ederim kizlarcok zorlandigim bu gun aldigimiz kutu kutu ilaclardan belli oldu bana damaşallah canım :) allah bağışlasın
Rabbim dertlerini göstermesin inşalahCok tesekkur ederim kizlarcok zorlandigim bu gun aldigimiz kutu kutu ilaclardan belli oldu bana da
Kalbine mi Doğdu nedir bende mjları okuyodum :)Youlost16 bal grlsene
Bu akşam sondune zamn fotolari atiyoz mutlukuk
Aynen oylehele ruyalarini demiyorumne zaman sizi ruyamda gordum diye mesaj atsa cikip balkondan bozuk para atiyorum yemin ederim
ahhaha düşmanlarımızın özelliklerini verebiliriz
Amin hepimize insallahyas kac bu aradaRabbim dertlerini göstermesin inşalah
yok balim foto paylasackti ya hani yaris var ya onu diyomBu akşam sondu ☺
evet bana kkuss oolsanda sensiz olmuuor balimmmKalbine mi Doğdu nedir bende mjları okuyodum :)
Oylamayi soruyosan belki bu aksam 11 gibi olmadi yarin sabahbu sefer gecikenler var dane zamn fotolari atiyoz mutlukuk
Anladım cnm akşam paylaşacaktı galibayok balim foto paylasackti ya hani yaris var ya onu diyom
fark etmez :) canimOylamayi soruyosan belki bu aksam 11 gibi olmadi yarin sabahbu sefer gecikenler var da
Zebros bebegim sen de katilacaktin banyoya diye hatirliyorumKalbine mi Doğdu nedir bende mjları okuyodum :)
Aninda imha eder valla
Benim 4 çocuğum var, git başkasını gör kem gözlü de bir daha
Yanlış birine gitmesin fotoğraf mı atsak
Ben sana küsüm tabikiiii... oluyo bak kaç gündür bensiz buralardasınevet bana kkuss oolsanda sensiz olmuuor balimmm
Ay evet ama regl oldum sancım cok bişey yapamadımZebros bebegim sen de katilacaktin banyoya diye hatirliyorum
Aninda imha eder valla
ee sende bana pas vermiyon hic birr yerdrBen sana küsüm tabikiiii... oluyo bak kaç gündür bensiz buralardasın