Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
valla tlc de izlediğim evlerin yanında bunlar tertemiz yahu hele o oturma odası kime ait merak ettim bilerek o an dağıtıp çekmiş gibi alemsiniz hanımlar
Simdi Allahlari var biz onlarin eline su dokemeyizama mutfak bolumunde azicik yaklasmistik gibioglanlardan zaman bulunca o fotolari diger topigimize aticam

Simdi Allahlari var biz onlarin eline su dokemeyizama mutfak bolumunde azicik yaklasmistik gibioglanlardan zaman bulunca o fotolari diger topigimize aticam

sizinkiler onların evleri yanında dergi evleri gibi kalıyor beni de etiketleyin yav zevkli olur temiz evleri seçmek tam bana göre isteyene temizlik püf noktaları anlatayım en takıntılı olduğum şey

mutfak ve diğer odaları başka bir topige mi atiyosunuz hepsi burda değil mi
Yeni kategori gelince eski fotolari buraya atacagim canim

Ben bu yüzden hiç

Ahh onu çekmeyen bilmez bacım. Sen çamaşır suyuyla silersin iki gün sonra tekrar kararır
Küfü silersen daha çok alanda küf oluşur bir dahaki sefere. O yüzden sprey şişeye çamaşır suyunu sulandırarak küflü yerlere sıkmak lazım sadece, silinmeyecek. Kendi kendine gidiyor küf lekesi

Bu kadat seviyosan seni de alalim yarismaya

hem severim hem takıntılıyım Psikolojik Deliii beni yakinen tanir ne kadar obsesif komposto olduğumu iyi bilir
ama korkuyorum ben gaza gelip tüm evi atarım ifşa olurum birde bilinci pisletmem lazım çekmek için yoksa öncesi sonrası aynı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…