- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
you. Pazartesi yarışmaya katılırsam sana haber veririm canımButun arkadaslara basarilar..
Iyi geceler
Hayatta inanmam en azindan ocak batiyodur ya her gun onu atarsin
Bakalim ikinizden biriniz kazanacak misinben fotomu cektim bile❤ you. Pazartesi yarışmaya katılırsam sana haber veririm canım
Pis, gıcık ama yine de seviyorum seni
Pis, gıcık ama yine de seviyorum seni
Sana kızabilir miyim canım benimBloss canim baya cana kana gelmişsin hamilelikte bugun bana cok kizariyorsun. Banami oyle geliyor acaba:))
Ask olsun
Tamam oyle olsunBenim ocak elektirikli ocak, kiri göstermiyor, camsille bir siliyorum parliyor
Yani pek emek yok o iste, emek olmadan yarismam
Pratik hanim.Bakalim ikinizden biriniz kazanacak misinben fotomu cektim bile
iyi geceler bol eglencelerSana kızabilir miyim canım benim
İyi geceler ❤
ayagimda kizim salliyorum 3 ayligi ana dizligid e uyuttum suan los isik altinda uyuyor diger ikisi odalrinda uyumaya calisiyor:) hercainin sesi 0 suannHercai izleyenler var mi?
Allah bagislasin digerleri kac yasindalarayagimda kizim salliyorum 3 ayligi ana dizligid e uyuttum suan los isik altinda uyuyor diger ikisi odalrinda uyumaya calisiyor:) hercainin sesi 0 suann
3 ve 5.5 yasindaAllah bagislasin digerleri kac yasindalar
İkiz mi var3 ve 5.5 yasinda
İyi yapmishsin bebeyi de kitle enisteyeBenım bebe de benı hercai ye çevirdi hatta yolunmuş hercai ye. Adamlarda toplanıp evlerine gittiler yer gök fındık fıstık. Tam kalkarlarken benım dana aaa pasta vardı haydın yemeden bırakmam dedı. Pastayla nescafeyı yuttular ve gıttıler benmkı ev supuruyo ohhh canıma degsın
yok balim biri 1.5 yasinda digeri 3 aylikİkiz mi var