-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.781
Kız zaten 2 bebek bi kendi 3 kişi, ablasıysa gelse sığmazlar banyoyaHocam görüyorsunuz destek aliyor
Ikısı daha dogmadan yordular benıFindik kadar bebeleri alet ediyorsun hep yazik daha kucücukler :))
Hazirlik maçlari bunlarIkısı daha dogmadan yordular benı
Yoğ 1 oğlan (onu 3 bebe say) ıkı de karnımda bıttı gıttıKız zaten 2 bebek bi kendi 3 kişi, ablasıysa gelse sığmazlar banyoya
Espri yaptım
Ben de hamileyim, midem bulanıyor, uykum geliyor, bitkinimGısss ben 3 bebeli sayılırım napam dublex evi yakam mı
Kız benım 3dene olcekler. Bebelerimi kapıştırak diyosun sen bağaBen de hamileyim, midem bulanıyor, uykum geliyor, bitkinim
Bu halimle bile tek başına yapıyorum.
Oylarınızı verirken bunları göz önünde bulundurun arkadaşlar
Sizleri seviyorum
Yardimci ablalari yarisa almiyoruz maalesef bebekimOhhh iyi bari cuma günü abla geliyor rahat rahat before /after yaparım banyoda
Gıs ben kadına resmen mayış ödüyorum yapamadığım içinYardimci ablalari yarisa almiyoruz maalesef bebekimcocugu ver abla baksin sana yardim edecem de muslugu ovala cik
Benımkı cet hızıylan kusuyo senınkı kusuyomu nağğbeeeerrr
İnanmıyorum duygu sömürüsü yapıyor kazanmak içinGıs ben kadına resmen mayış ödüyorum yapamadığım içinvallaha yapamam billaha yapamam cif kokusuna neyim gelemiyom ben
Len ben daha katılmadım bi sakinİnanmıyorum duygu sömürüsü yapıyor kazanmak için
Pazar aksami
Sirkeyle ovala guzel temizliyor diyolarGıs ben kadına resmen mayış ödüyorum yapamadığım içinvallaha yapamam billaha yapamam cif kokusuna neyim gelemiyom ben
Sen de katilmaz misin canimHeyecan dorukta, sonraki yarismayi da dört gözle bekliyoruz efem
Yoo yooo kattiyyen yapamannnSirkeyle ovala guzel temizliyor diyolarhem organik severlerden de oyu kaparsin