Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27

Eklentiler

• IMG_20191205_184410.jpg
    IMG_20191205_184410.jpg
    150,1 KB · Görüntüleme: 23
Hanimefendiyi dün salonun duvarına domestos dökerken gördüm, üstüne porçöz döküyordu o kadar temiz pak, ne yapsın bizim pasaklı evimizi :deli:
Temizlik malzemesini çok kullanmak temiz olduğumuzu değil kendimizi ellerimizle zehirlediğimizi gösteriyor nanam. Ben artık toz alırken yer silerken vs sirke kullanıyorum. Karbonatıda koltuklara döküp bekletin süpürün sonra koltukları silin 🥳

Temizlik malzemesini çok kullanmak temiz olduğumuzu değil kendimizi ellerimizle zehirlediğimizi gösteriyor nanam. Ben artık toz alırken yer silerken vs sirke kullanıyorum. Karbonatıda koltuklara döküp bekletin süpürün sonra koltukları silin 🥳

Bizi beğenmeyenler için dedim :KK66:
Parke ve pencereye bende beyaz sirke kullanıyorum ama banyo icin pek mumkun olmuyor, olsa bile icim rahat olmaz camasir suyu dokulecek illa :olamaz:

Bizi beğenmeyenler için dedim :KK66:
Parke ve pencereye bende beyaz sirke kullanıyorum ama banyo icin pek mumkun olmuyor, olsa bile icim rahat olmaz camasir suyu dokulecek illa :olamaz:
Orayada karbonat döküyorlar ama sürekli yaşam alanlarında ne kadar az deterjan o kadar çok sağlık 🥰

Ya oysa ya beni kandırıyosan :KK70:
O da ola bilir tabi:KK53:
Sen bana pis pasaklı çöp ev sahibi mi demek istedin :KK57:
Kizaaam millete pasakli demeyin demedim mi🤫
O zaman yarin aksama kadar beklerim gardasim🤗🤗
Benim de icime sinmiyor ya banyoda sirke falan 🙄cok sıkmasam da yine de kimyasal kullaniyorum ben de🙄🙄
Bir dahaki sefere haberim olursa olur
Pazartesi sali mutfak kategorisi🤗
Tüh bak az once duzelttiydim evi bileydim salondan bi parca atardim🤣🤣 peki komplemi yoksa bi kösesinimi salonun
🙄🙄🙄Yapma bee😒

X