- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.101
beni de ekleyin yarinki temizlige
İnşallah etiket yaparız :))beni de ekleyin yarinki temizlige
Hemde ne yavaş yaBak sen suna ya beceriksiz adam
Kendim almış gibi sevindim ona yaa11 sonunda iki oldu
Ne güzel işte en azından bu zamanda yapıyorHemde ne yavaş ya
Yemınle gebe olmasam elını dahi sürmez. 5senedir daha tabak kaldırmıslıgı bır elın parmaklarını gecmez
Hemde ne yavaş ya
Yemınle gebe olmasam elını dahi sürmez. 5senedir daha tabak kaldırmıslıgı bır elın parmaklarını gecmez
Sankı yerken gıyerken bı bız yapıyoruz bunları. Bıtane çakacaksın agzının ortasına ama canım be lavabo kaldı ona da bı el atarmısın dıyosunNe güzel işte en azından bu zamanda yapıyor
Benimki dün diyor ki bir he de bak neler yapacağım evde hiç bir işi ellemeye eksin diyor
En son onu 4 sene önce söyledin dedim gülüyor
Ben bu aksama pek yoruldugumdan yemek yok dıyomuyum o da demeyecek ülenNapsin annem elinden o kadar geliyo :)
Yol valla benimki yapacavim der yapmazSankı yerken gıyerken bı bız yapıyoruz bunları. Bıtane çakacaksın agzının ortasına ama canım be lavabo kaldı ona da bı el atarmısın dıyosun
Bak oda varBen bu aksama pek yoruldugumdan yemek yok dıyomuyum o da demeyecek ülen
Sakın yemeYol valla benimki yapacavim der yapmaz
Benimkisi çocuğa ikna etmek için diyor ama yemezler
Belimde ağrılar var sırtımı yaslamadan oturamitorin gece nefes alamıyorum hadi doğurdum diyelim kim bakacak ..laf olsun diye istiyor işteSakın yeme
Ben ozellikle ıstemıyorum. Ben arkayı üçledimBelimde ağrılar var sırtımı yaslamadan oturamitorin gece nefes alamıyorum hadi doğurdum diyelim kim bakacak ..laf olsun diye istiyor işte
Rabbim olmayanlara isteyenler e nasip etsin :))
Turkiyenin çocuk nüfusunu sen mi dolduracaksınBelimde ağrılar var sırtımı yaslamadan oturamitorin gece nefes alamıyorum hadi doğurdum diyelim kim bakacak ..laf olsun diye istiyor işte
Rabbim olmayanlara isteyenler e nasip etsin :))