• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEMİZLİK TAKINTISI

Ben de kocaman kocaman harfleri görünce rahatsız oluyorum mesela. Daha önce forum tecrübeniz oldu mu bilmiyorum ama evrensel bir forum kuralıdır, büyük harfle yazmak bağırmak demektir ve yasaktır.

Ben de kocaman kocaman harfleri görünce rahatsız oluyorum mesela. Daha önce forum tecrübeniz oldu mu bilmiyorum ama evrensel bir forum kuralıdır, büyük harfle yazmak bağırmak demektir ve yasaktır.
bu sene içerisinde katıldım bilmiyordum sağol söylediğin için

ARKADAŞLAR EVDE Bİ ÇEKİRDEK KABUĞU GÖRÜNCE BİLE HEMEN DELLENİYORUM KARDEŞLERİM YEDİKLERİNİ İÇTİKLERİNİ YERE ATIYOLAR AL DİYORUM TIK YOK HEPSİ BANA KALIYOR. UYANIR UYANMAZ KÖŞE BUCAK EV TEMIZLEMEYE BAŞLIYORUM KIZ KARDEŞİMİN ARKADAŞLARI GELİYOR HEMEN GİYİM DOLABINA ATLIYORLAR BİZDEN ALIP EVLERİNE GOTURUYOLAR ÜSTÜNE BİRDE DAĞITIYOLAR! UYARIYORUM DİNLEYEN YOK... BU TAKINTIMDAN NASIL VAZGEÇİCEM BEN ÇOK RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI ARTIK AMA KENDİMİDE DURDURAMIYORUM :KK43: :KK61:

Keşke punto takıntın da olsaydı :(

Laale abla selam.
Yaklaşık 16 saattir halıdaki patlamış mısırla bakışıyoruz, üşendiğim müddetçe de muhabbete girerim ama yine de eğilip almam :KK70:

Umursamazlığımdan konu sahibine de dilerim :KK70:
Ya ben de temiz titiz değilimdir de nimet yerde olsun istemem.
Hem günah hem de bitlenirim,kaşınırım gibi takıntım çok var yiyecek,içecek konusunda.

ben de bu kadar değil ama mesela temizlik yaptığımda kimse gelmesin istiyorum yemek yapmiim ev dağılmasın istiyorum falan filan takıntı hepsi ya kurtulmak lazım aslında

ev pis se tabiki hergün temizlemek gerekebilir temizlediğiniz yeri tekrar temizleme ihtiyacı duyuyorsanız evet bu artık insanı rahatsız edebilir

Temizlik tabii ki önemlidir
Ama çok takıntılı olmak iyi değil vaktini kendine ayırsan ne bileyim oyalanacak bir şey bulsan bu takıntından kurtulursun
Çünkü temizliğin sonu yok temizledikçe temizleyesin gelir hep pis birşeyler bulursun
Temizlik nankördür yaparsın yine kirlenir bir haftaya kalmaz
Bunu düşün gerektiği zaman yap yeter kendine zaman ayır
Ben mesela temizlik takıntılı değilimdir vaktimi bebeğime ayırıyorum ona odaklanıyorum yoksa sıkıntıdan temizliğe sararım :)

ev pis se tabiki hergün temizlemek gerekebilir temizlediğiniz yeri tekrar temizleme ihtiyacı duyuyorsanız evet bu artık insanı rahatsız edebilir
evet mesela canım sıkılır moralım bozuk olur hemen temizlik :oha:

tüm vaktinizi evde geçirmeyin

çalışıyor musunuz çalışmıyorsanoz hobi için bile olsa bir yerde çalışın derim ben

yoksa eften püften temizliğe takar oluyor insan.

etrafta toz abartı olmasın alerji yapar haftada bir süpürün ayda bir silin yeterli abartmaya gerek yok. ben de bi ara takmıştım gereksiz şu ara hiç umrumda değil daha önemli şeylere odaklandım

tertemiz bir ev harcanmış bir hayat derler kesinlikle doğru bence.

bir de psikolog arkadaşım temizlikle rahatlıyorsa kafan hayatında kurtulmak isteyip kurtulamadığın biri vardır demişti. genelde araştırmalar öyle diyormuş.

ARKADAŞLAR EVDE Bİ ÇEKİRDEK KABUĞU GÖRÜNCE BİLE HEMEN DELLENİYORUM KARDEŞLERİM YEDİKLERİNİ İÇTİKLERİNİ YERE ATIYOLAR AL DİYORUM TIK YOK HEPSİ BANA KALIYOR. UYANIR UYANMAZ KÖŞE BUCAK EV TEMIZLEMEYE BAŞLIYORUM KIZ KARDEŞİMİN ARKADAŞLARI GELİYOR HEMEN GİYİM DOLABINA ATLIYORLAR BİZDEN ALIP EVLERİNE GOTURUYOLAR ÜSTÜNE BİRDE DAĞITIYOLAR! UYARIYORUM DİNLEYEN YOK... BU TAKINTIMDAN NASIL VAZGEÇİCEM BEN ÇOK RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI ARTIK AMA KENDİMİDE DURDURAMIYORUM :KK43: :KK61:
Ben 50 defa salonn toplayıp temizliyorum takatim kalmıyor bir çok zamann kız kardeşine ne ve arkadaşlarına söyle bir daha böyle olursa eve almicam sizi de

tüm vaktinizi evde geçirmeyin

çalışıyor musunuz çalışmıyorsanoz hobi için bile olsa bir yerde çalışın derim ben

yoksa eften püften temizliğe takar oluyor insan.

etrafta toz abartı olmasın alerji yapar haftada bir süpürün ayda bir silin yeterli abartmaya gerek yok. ben de bi ara takmıştım gereksiz şu ara hiç umrumda değil daha önemli şeylere odaklandım

tertemiz bir ev harcanmış bir hayat derler kesinlikle doğru bence.

bir de psikolog arkadaşım temizlikle rahatlıyorsa kafan hayatında kurtulmak isteyip kurtulamadığın biri vardır demişti. genelde araştırmalar öyle diyormuş.
vazgeçmek istediğim ama vazgeçemediğim biri var :(

Ben 50 defa salonn toplayıp temizliyorum takatim kalmıyor bir çok zamann kız kardeşine ne ve arkadaşlarına söyle bir daha böyle olursa eve almicam sizi de
çok kez uyardım ama dinleyen yok birde kıyafetlerı alıyrlar getirmiyolar iyice ayar oluyorum lafım yok ama giyecek bir şeyimiz kalmadı artık

Benim dolaba da dalsalar dagitsalar ben de deliririm. Ki temizlik takintim da yok ama o dolap düzenli olacak. Benden baskasi dolabimi kurcalasa tabiki tiksinirim.

Keşke bütün dünya temizlik konusunda takıntılı olsa ne güzel olurdu :KK36::KK37:

Ben takıntı göremedim durumunuzda sadece etrafınızdakiler pis ve dağınık sizde normal olarak rahatsız olmuşsunuz.haklısınız da...
Ben temizlik takıntılıyım şu kapı kollarını peçeteyle tutan cinsinden yani:) benim kıyafetlerimi biri götürecek birde giyecek owww yıkasa ütüleyen getirse bile mümkün değil giymem.
Herşeyi kendin temizleme kardeşine de sorumluluk ver nasılsa arkamı toplayan var demesin.

Back