- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sene içerisinde katıldım bilmiyordum sağol söylediğin içinBen de kocaman kocaman harfleri görünce rahatsız oluyorum mesela. Daha önce forum tecrübeniz oldu mu bilmiyorum ama evrensel bir forum kuralıdır, büyük harfle yazmak bağırmak demektir ve yasaktır.
ARKADAŞLAR EVDE Bİ ÇEKİRDEK KABUĞU GÖRÜNCE BİLE HEMEN DELLENİYORUM KARDEŞLERİM YEDİKLERİNİ İÇTİKLERİNİ YERE ATIYOLAR AL DİYORUM TIK YOK HEPSİ BANA KALIYOR. UYANIR UYANMAZ KÖŞE BUCAK EV TEMIZLEMEYE BAŞLIYORUM KIZ KARDEŞİMİN ARKADAŞLARI GELİYOR HEMEN GİYİM DOLABINA ATLIYORLAR BİZDEN ALIP EVLERİNE GOTURUYOLAR ÜSTÜNE BİRDE DAĞITIYOLAR! UYARIYORUM DİNLEYEN YOK... BU TAKINTIMDAN NASIL VAZGEÇİCEM BEN ÇOK RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI ARTIK AMA KENDİMİDE DURDURAMIYORUM
Eeee zaten hiç kimsenin evinde yerde yiyecek içeceğin çöpü olmaz sanırım...
Ya ben de temiz titiz değilimdir de nimet yerde olsun istemem.Laale abla selam.
Yaklaşık 16 saattir halıdaki patlamış mısırla bakışıyoruz, üşendiğim müddetçe de muhabbete girerim ama yine de eğilip almam
Umursamazlığımdan konu sahibine de dilerim
evet mesela canım sıkılır moralım bozuk olur hemen temizlikev pis se tabiki hergün temizlemek gerekebilir temizlediğiniz yeri tekrar temizleme ihtiyacı duyuyorsanız evet bu artık insanı rahatsız edebilir
bencedeben de bu kadar değil ama mesela temizlik yaptığımda kimse gelmesin istiyorum yemek yapmiim ev dağılmasın istiyorum falan filan takıntı hepsi ya kurtulmak lazım aslında
Ben 50 defa salonn toplayıp temizliyorum takatim kalmıyor bir çok zamann kız kardeşine ne ve arkadaşlarına söyle bir daha böyle olursa eve almicam sizi deARKADAŞLAR EVDE Bİ ÇEKİRDEK KABUĞU GÖRÜNCE BİLE HEMEN DELLENİYORUM KARDEŞLERİM YEDİKLERİNİ İÇTİKLERİNİ YERE ATIYOLAR AL DİYORUM TIK YOK HEPSİ BANA KALIYOR. UYANIR UYANMAZ KÖŞE BUCAK EV TEMIZLEMEYE BAŞLIYORUM KIZ KARDEŞİMİN ARKADAŞLARI GELİYOR HEMEN GİYİM DOLABINA ATLIYORLAR BİZDEN ALIP EVLERİNE GOTURUYOLAR ÜSTÜNE BİRDE DAĞITIYOLAR! UYARIYORUM DİNLEYEN YOK... BU TAKINTIMDAN NASIL VAZGEÇİCEM BEN ÇOK RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI ARTIK AMA KENDİMİDE DURDURAMIYORUM
vazgeçmek istediğim ama vazgeçemediğim biri vartüm vaktinizi evde geçirmeyin
çalışıyor musunuz çalışmıyorsanoz hobi için bile olsa bir yerde çalışın derim ben
yoksa eften püften temizliğe takar oluyor insan.
etrafta toz abartı olmasın alerji yapar haftada bir süpürün ayda bir silin yeterli abartmaya gerek yok. ben de bi ara takmıştım gereksiz şu ara hiç umrumda değil daha önemli şeylere odaklandım
tertemiz bir ev harcanmış bir hayat derler kesinlikle doğru bence.
bir de psikolog arkadaşım temizlikle rahatlıyorsa kafan hayatında kurtulmak isteyip kurtulamadığın biri vardır demişti. genelde araştırmalar öyle diyormuş.
çok kez uyardım ama dinleyen yok birde kıyafetlerı alıyrlar getirmiyolar iyice ayar oluyorum lafım yok ama giyecek bir şeyimiz kalmadı artıkBen 50 defa salonn toplayıp temizliyorum takatim kalmıyor bir çok zamann kız kardeşine ne ve arkadaşlarına söyle bir daha böyle olursa eve almicam sizi de
Uyarma pratiğe dök evlerine kadar git gerekirse almıştınız de geri alabilirmiyim deçok kez uyardım ama dinleyen yok birde kıyafetlerı alıyrlar getirmiyolar iyice ayar oluyorum lafım yok ama giyecek bir şeyimiz kalmadı artık