Malesef o rahatsızlık bende de var eve misafir gelince gidince tekrar temizlik yaparımARKADAŞLAR EVDE Bİ ÇEKİRDEK KABUĞU GÖRÜNCE BİLE HEMEN DELLENİYORUM KARDEŞLERİM YEDİKLERİNİ İÇTİKLERİNİ YERE ATIYOLAR AL DİYORUM TIK YOK HEPSİ BANA KALIYOR. UYANIR UYANMAZ KÖŞE BUCAK EV TEMIZLEMEYE BAŞLIYORUM KIZ KARDEŞİMİN ARKADAŞLARI GELİYOR HEMEN GİYİM DOLABINA ATLIYORLAR BİZDEN ALIP EVLERİNE GOTURUYOLAR ÜSTÜNE BİRDE DAĞITIYOLAR! UYARIYORUM DİNLEYEN YOK... BU TAKINTIMDAN NASIL VAZGEÇİCEM BEN ÇOK RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI ARTIK AMA KENDİMİDE DURDURAMIYORUM
bilmiyorum bana takıntı gibi geliyor eskiden böyle değildim hiç yapmazdım bence temızlık yapmanında bi sınırı olur ama ben saat başı artık sürekli bu konularla ilgilenmeye başladımBen takinti olarak gormedim.
Normal bi durum .
Yerde bisey gorsek aliriz zaten.
Kiyafet konusu da oyle.
Yazilar buyuk bide koyu yazmisin zor okunuyor.
kusura bakmayın fark edemeedimküçük harfle yazsaydınız keşke,çok göz yoruyor.
Bi önerim yok malesef kendiliğinden oluyor böyleNasil böyle oluyorsunuz? Biraz da ben böyle olmak istiyorum da. Önerinizi alabilirim.
olmazda takıntıdan kastım kendime zaman ayıramayıp uyanır uyanmaz hemen işe atılmamEeee zaten hiç kimsenin evinde yerde yiyecek içeceğin çöpü olmaz sanırım...
yaşıma görede abartı gelıyoEeee zaten hiç kimsenin evinde yerde yiyecek içeceğin çöpü olmaz sanırım...
Yaşla ne ilgisi var?yaşıma görede abartı gelıyo
batıyotdu butun dolabları sılıyodumYani yerde çöp olmasi zaten pislik sebebi. Bu şekildedir yap tabi. Ama ufak tozlar vs gözüne batmasın
küçüklüğüne veriyorumYaşla ne ilgisi var?
Yerde çer çöp gören her aklı başında insan evladı alır onu çöpe atar.
Kardeşin de bir garipmiş. Yere çöpe atıldığı nerede görülmüş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?