• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEMİZLİK TAKINTISI

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
ARKADAŞLAR EVDE Bİ ÇEKİRDEK KABUĞU GÖRÜNCE BİLE HEMEN DELLENİYORUM KARDEŞLERİM YEDİKLERİNİ İÇTİKLERİNİ YERE ATIYOLAR AL DİYORUM TIK YOK HEPSİ BANA KALIYOR. UYANIR UYANMAZ KÖŞE BUCAK EV TEMIZLEMEYE BAŞLIYORUM KIZ KARDEŞİMİN ARKADAŞLARI GELİYOR HEMEN GİYİM DOLABINA ATLIYORLAR BİZDEN ALIP EVLERİNE GOTURUYOLAR ÜSTÜNE BİRDE DAĞITIYOLAR! UYARIYORUM DİNLEYEN YOK... BU TAKINTIMDAN NASIL VAZGEÇİCEM BEN ÇOK RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI ARTIK AMA KENDİMİDE DURDURAMIYORUM :( :KK61:

Ben takinti olarak gormedim.
Normal bi durum .
Yerde bisey gorsek aliriz zaten.
Kiyafet konusu da oyle.

Yazilar buyuk bide koyu yazmisin zor okunuyor.

ARKADAŞLAR EVDE Bİ ÇEKİRDEK KABUĞU GÖRÜNCE BİLE HEMEN DELLENİYORUM KARDEŞLERİM YEDİKLERİNİ İÇTİKLERİNİ YERE ATIYOLAR AL DİYORUM TIK YOK HEPSİ BANA KALIYOR. UYANIR UYANMAZ KÖŞE BUCAK EV TEMIZLEMEYE BAŞLIYORUM KIZ KARDEŞİMİN ARKADAŞLARI GELİYOR HEMEN GİYİM DOLABINA ATLIYORLAR BİZDEN ALIP EVLERİNE GOTURUYOLAR ÜSTÜNE BİRDE DAĞITIYOLAR! UYARIYORUM DİNLEYEN YOK... BU TAKINTIMDAN NASIL VAZGEÇİCEM BEN ÇOK RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI ARTIK AMA KENDİMİDE DURDURAMIYORUM :KK43: :KK61:
Malesef o rahatsızlık bende de var eve misafir gelince gidince tekrar temizlik yaparım

Ben takinti olarak gormedim.
Normal bi durum .
Yerde bisey gorsek aliriz zaten.
Kiyafet konusu da oyle.

Yazilar buyuk bide koyu yazmisin zor okunuyor.
bilmiyorum bana takıntı gibi geliyor eskiden böyle değildim hiç yapmazdım bence temızlık yapmanında bi sınırı olur ama ben saat başı artık sürekli bu konularla ilgilenmeye başladım

Annemde ayni sizin gibi :)) ben asiri değilim yani simdi olcagina 1 saar sonra kaldiriim piskolijime göre kultablasi orda diye rahatsiz olmam dursun birazdan kaldirirm

Bir an konuyu kendim mi actim diye düşündüm :-)
Bende oyleyim daginikliga gelemiyorum..
Her seyi denedim ama bu durumun ustesinden gelemedim:KK53:

Yani yerde çöp olmasi zaten pislik sebebi. Bu şekildedir yap tabi. Ama ufak tozlar vs gözüne batmasın

Yaşla ne ilgisi var?
Yerde çer çöp gören her aklı başında insan evladı alır onu çöpe atar.
Kardeşin de bir garipmiş. Yere çöpe atıldığı nerede görülmüş?
küçüklüğüne veriyorum

bir süre sonra insan yoruluyor ama her yere herşeye yetişemiyorsun ve öyle olup yapamayınca da sinirlerin bozuluyor
bende senin gibiyim ve yapamayınca sinirden ağladığımı biliyorum
çok da kasmamak gerekiyor aslında biraz oluruna bırak
kirlenecek de dağıtılacak da herşeye sen yetişemezsin

Back