Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de aldım çok güzel her şeyi yapıyorum ihlası bilmiyorum kayın babam hediye yollADI BANA suan evde 2 adet var birinide satmayı düşünüyorum 900 TL CİVARINDA SATMAYI DÜŞÜNÜYORUZ İLGİLENENLER karayurek1985@hot. ulaşabilirler
slm bende beğenmedim ihlası hiç çekmiyor arnica halıyıkama ondan güçlü hemde uygun fiyat
bende libelle kullanıyorum çok memnunum.çok amaçlı her yerin temizliğine yetişiyo biraz pahalı ama değiyo...
sayın akkuş merhaba
temizlik robotu hakkında bilgi topladınız mı neye karar verdiniz benimle paylaşırmısınız. teşekkürler
ben ihlas kullanıyorum, düzenli olarak her yıl bakıma geliyorlar, satış sonrası hizmet çok iyi. hortumda problem oldu, bir tel. yetti. değiştirme yaptılar hemen, öyle tamir falan uğraşmadım. libelle kullanıcı yorumları sitesinde de hep servisle ilgili problemlerden ve tamir olaylarındaki ilgisizlikten yakınılmış. zaten bir pazarlamacı arkadaş da libellenin servis probleminden bahsetmişti.
her yoruma kanmamak lazım bende hangisini alacağımı şaştım. tam libelle dedim sonra yorumları okuyunca vazgeçtim. siz de okuyun
Libelle Temizlik Robotu hakkindaki yorum ve grsler