- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Yok abartmiyomuşsun gercekten durum fenaBen de atiim de temizlik avcıları görev başına gelsin ihmal etmesinler beni
Eki Görüntüle 2559783
Eki Görüntüle 2559785 Eki Görüntüle 2559786 Eki Görüntüle 2559788
Eki Görüntüle 2559784 Eki Görüntüle 2559787 Eki Görüntüle 2559789
Hiç misafir gelmediği için bilemiyorum yaşayarak görmem lazımSeninde evin sadece misafir olduğu gün düzenli ve tertipli oluyor değil mi
Bakalim en daginik hangimizin eviAy bende katılayım aranızabirazdan mutfak temizliğine geçeceğim , görüşmek üzere bekleyin beni.
O daha kotuHiç misafir gelmediği için bilemiyorum yaşayarak görmem lazım
Kedi de yalan yok bacım fenalardayımYok abartmiyomuşsun gercekten durum fenaama evin cok guzelmis canim gule gule otur❤
Ölümüne yarışırımBakalim en daginik hangimizin evidaginik evler yariaiyor
Ahahahahah oylama yapsak herkes aynı anda başlasın sonra birbirimize oy verelim temizlik avcısı olsunBakalim en daginik hangimizin evidaginik evler yariaiyor
Alıştırmışız herüfleri deO daha kotu
Benim evim ne kadar dağınık da olsa aradığını kolayca bulurum eşim en çok buna seviniyor evde
Ben eşya azaltamiyorimBizlar bana iki sene önceki halimi hatirlatiyorsunuz
Kücügüm üc yasina girecek bütün o karmasa gitti
Fark ettigim cok fazla esyaniz var tabi dagilir anacim
Evet şükür ölen kalan yok evde diyor kokudan anlarız gerçi diyorAlıştırmışız herüfleri de
Ben onur ödülü isterümAhahahahah oylama yapsak herkes aynı anda başlasın sonra birbirimize oy verelim temizlik avcısı olsun
Yani demi ama bir çoğu tertipli burda biz sonradan olacağız böyle dogmadikBen onur ödülü isterüm
Banyoda kızın kaka taşmış atleti poşetlenmiş haliyle iki gün bekledi diye herif "yav şuna asit döküp yakalım evi ele geçirecek" diyorEvet şükür ölen kalan yok evde diyor kokudan anlarız gerçi diyor
Ben öyle kalan şey olursa atıyorum çöpeBanyoda kızın kaka taşmış atleti poşetlenmiş haliyle iki gün bekledi diye herif "yav şuna asit döküp yakalım evi ele geçirecek" diyoryıkadım artık sonra
İçime sifonla su serptin bacım veri tenk yuBurasi colugunu cocugunu evermislerin mutfagi, kucuk cocuklularla kiyaslanmaz...
Ahahahahahahaİçime sifonla su serptin bacım veri tenk yu
Bi kere bakım çantasının yan cebinde kalmış bu ne dedik anlamadık megerse atlet nemlenmiş küflenmiş töbeler töbesi daha neler görecek bu gözlerBen öyle kalan şey olursa atıyorum çöpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?