• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik elemanına ihtiyacı olan yokmuu

dilekx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
26
0
0
İstanbul
anadolu yakasında oturuyorum.temizlik işi arıorum.özelden msj atamıyorum.temizlik işi arıyorum.ama hiç bir yerden cvp gelmiyor.neredeyse artık kiramı bile ödeyemiycek durumdayım.15 yaşında kızımvar.şimdiye kadar gittiğim 5 ev vardı çoğu asker eşleriydi taşındılar tayin çıktı işsizkaldım ihtiyacı olanlar lütfen bana ulaşsın

anadolu yakasında oturuyorum.temizlik işi arıorum.özelden msj atamıyorum.temizlik işi arıyorum.ama hiç bir yerden cvp gelmiyor.neredeyse artık kiramı bile ödeyemiycek durumdayım.15 yaşında kızımvar.şimdiye kadar gittiğim 5 ev vardı çoğu asker eşleriydi taşındılar tayin çıktı işsizkaldım ihtiyacı olanlar lütfen bana ulaşsın

Arkadasim icin haftanin 6 gunu calisabilecek birini ariyorum isterseniz ayysegul83@gmail.com adresine telefon numaranizi gonderebilirsiniz maltepede oturuyor.sabah 9 aksam 6

EVİM ÜMRANİYE CARREFOUR'a ÇOK YAKIN BİR YERDE. GÜVENİLİR VE TİTİZ BİR YARDIMCI BAYANA İHTİYACIM VAR. BANA filizdagistan@gmail.com MAİL ADRESİNDEN TELEFONUNUZU VERİRSENİZ SİZE DÖNER ŞARTLARI KONUŞURUZ.

halen iş arıyorsanız görüşe biliriz saat 12 ile 5.30 arası gözepe ssk hastanesine yakın
ev 3 +1 evde çocuk yok titiz birini arıyoruz

Back