• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik elemanı,yaşlıya bakıcı,çocuk bakıcısı arayanlar,izmir karşıyaka civarı

anpike

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007
154
13
318
Izmir karşıyaka civarı,bakıcı temizlik elemanı,merdiven yıkamaya,çocuk baktırmaya eleman arayanlar paylaşalım lütfen

arkadaşlar bende çocuk bakıcılığı işi arıyom tercübem var lütfen tanı dığınız varsa yardımcı olun ben izmir bucada oturuyom yakın yerlere gide bilrim daha önce çocuk da baktım şimdiden teşekür edrim herkese

umarım bu sayfaya ihtiyaçlı kişiler yazarda amacına ulaşır. serpil . sen kaç yaşındasın

merhaba bizde manavkuyuda ev işleri ve yemeğe yardımcı arıyoruz fakat özelden mesaj atamıyorum siz bana özelden ulaşırmısınız ??

arkadaşlar bende çocuk bakıcılığı işi arıyom tercübem var lütfen tanı dığınız varsa yardımcı olun ben izmir bucada oturuyom yakın yerlere gide bilrim daha önce çocuk da baktım şimdiden teşekür edrim herkese

arkadaşım merhaba bulabildinmi iş girince yaz bana..

merhaba, izmir de tavsiye edebileceğiniz iyi bir temizlikçi varmı? haftada 1 defa gelmek üzere yarım gün istiyorum. tüm gün temizlik istemiyorum doğrusu. sabah 9da gelip 1de bitirmek üzere örneğin. (veya sabah 10 ve 2 arası gibi) 55 TL vereceğim. böyle biri geliyor komşuma çok memnun, ama tenizlikçi hanımın tüm günleri dolu, ben de bu şekilde gelecek iyi birini arıyorum.
vileda kullanmaması ve işini iyi yapması şart. banyo filan çok önemli iyi ovulmasını isterim. evim küçüktür, biz zaten eşimle 2 kişiyiz, evin yarısını kullanmıyoruz, 2 oda hiç kullanımıyor, kapıları kapalı duruyor. yani iş çok kolay. sadece ilk seferinde biraz yorulabilir. uzun süredir temizlenmedi ev. sonrasında her hafta gelince iş çok az olacak.
ÇOK ÖNEMLİ: kedim var, kediden korkmayacak biri lazım. kedimi odaya filan kapatamam kesinlikle.
bildiğiniz birileri varsa veya siz ilgileniyorsanız bana ulaşın lütfen.
bugün acil görüşmemiz lazım. haftasonu misafirim gelecek. bugünden birini acil ayarlamam gerekiyor.
sevgiler

iş bulamadım bucada oturuyorum evişlerinde yardımcı çocuk bakıcılığında tercübem var evliyim 35 yaşında yım teşekurler

evimde yada evinizde çocuk yada ev temizliğinde yardımcı olabilirim ihtiyacı olan lar mesajla tel yolarsanız konuşuruz bu arada ankarada sincan da oturuyorum :)

Back