• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik düzen usengeclik

Duru000

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
687
434
23
31
Evim pis değil ama aşırı usengeclik hiç bir isimi zamaninda yapamıyorum. Misafirin geleceğini duyunca yarım saatte evi bal dök yala yapabiliyorum, habersiz yakalanan ne olur acaba. Sizler nasıl yapıyorsunuz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz

Habersiz misafir kabul etmiyorum. Kimse catkapı gelmesin diye kimseye catkapi gitmiyorum. :KK48: Ne anam ne aldigim kararlar ne koca ne cocuk ne kv bu üşengeçliği yenemedi

Evim pis değil ama aşırı usengeclik hiç bir isimi zamaninda yapamıyorum. Misafirin geleceğini duyunca yarım saatte evi bal dök yala yapabiliyorum, habersiz yakalanan ne olur acaba. Sizler nasıl yapıyorsunuz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz
Bende sizin gibi usengectim taaki kayinvaldemle yaşayana kadar 4 gündür hiç durmadan temizlik yaptık ve inanırmisiniz salon ve mutfağın yerde ki fayanslarina çamaşır suyu döktü araba fırçasıyla fircaladi iyce sonra cekpasla çekti sonra tekrar üç kat duru suyla sildirdi daha sonra evin tüm iç ve dış kapısını cifledik vestiyerin altını üstünu sildik banyolari cif çamaşır suyu falan önce ki gün de akşama kadar heryerinde dolap olan kocaman mutfağı içlerini makinaya doldurup yıkaya yıkaya iç dış sildim dolaplara tekrar yikananlari yerlestirdim kadının evini görün heryer dolapppppp ondan önce ki gün tüm camları sil perdeleri cikar yika tak ve bu insanlar yaz boyu köydelerdi yaz boyu ekmek yap (yufka) 3 torba un ile ,menemen yap domates çıktıkça salça kaynat tursu kur bamya temizle pekmez kaynat köye git gel sürekli evin isi bi yandan köy bi yandan ne bulduk doğrayıp buzluğa derin dondurucuya at ve kadın temizlik takıntılı 1 haftadır temizlik halindeyiz inanirmisiniz kayinbabam evdeydi halime acıdı resmen kızım bırak yavaş yavaş yapılır senin yerine ben bittim dedi ayyy anlatırken bir daha yoruldum çok yorgunum... Yarın başımıza ne çıkacak acaba (bu arada kayinvaldemi severim )

5 gün önce robot süpürge aldım 11.11 indiriminden ve önceden almadığıma pişman oldum 😁 Her gün 20-30dk kadar çalıştırıyorum ve evi cillop gibi yapıyor. Kedi var bide evde.. E her gün süpürülünce toz da azaldı tabi önemli miktarda.. Köşeleri bile normal süpürgeden daha iyi temizliyor. Daha da ev süpürmem heralde.. Üşengeçlere tavsiyemdir.

5 gün önce robot süpürge aldım 11.11 indiriminden ve önceden almadığıma pişman oldum 😁 Her gün 20-30dk kadar çalıştırıyorum ve evi cillop gibi yapıyor. Kedi var bide evde.. E her gün süpürülünce toz da azaldı tabi önemli miktarda.. Köşeleri bile normal süpürgeden daha iyi temizliyor. Daha da ev süpürmem heralde.. Üşengeçlere tavsiyemdir.

robot süpürge ne oluyo acaba :110:

robot süpürge ne oluyo acaba :110:
Şöyle evde geziniyor ya hani..
anker-eufy-robovac-11s-max-review-1-382x238-c.webp

aa görmüştüm bunu ama fiyatı çok uçuktu siz ne kadara aldınız hangi marka
bi de merak ettiğim acaba nasıl yönlendiriliyor bu bi yerlere çarpıyor mu sürekli :D
Bende bu sorulara cevap bekliyorum bakalım 😊
11.11 indiriminden 1200e aldık biz ama zaten 1500 civarı normal fiyatı sanırım.. Tabi çok daha özellikli olanları 5000e kadar gidiyor. Markası Eufy Robovac 11s bizimkinin.. Bir yere çarpmıyor çünkü sensörlü, eğer köşe temizleme moduna alırsanız da köşelerden gidiyor önündr bumper var çarpsa da bir şey olmuyor.

11.11 indiriminden 1200e aldık biz ama zaten 1500 civarı normal fiyatı sanırım.. Tabi çok daha özellikli olanları 5000e kadar gidiyor. Markası Eufy Robovac 11s bizimkinin.. Bir yere çarpmıyor çünkü sensörlü, eğer köşe temizleme moduna alırsanız da köşelerden gidiyor önündr bumper var çarpsa da bir şey olmuyor.
Güle güle kullan canım gerçekten güzel bi ürün

1- ev yarim saat temizlik yaparak bal dök yala olmaz. size öyle gelir :)
2- her gün belirli yarleri ve bir extra alani temizleyin
3- bu isler zorla olmuyor.

29 kasımı beklicem bende bunun için mutlaka alcam teşekkürler :halay:

Hangimarka model acaba sizinkisi? Bir de kaç tl ye almıştınız?

Back
X