Temizliğin yeni nesli ; Yeni Persil Premium

Editor

Edidir Edi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
1.286
2.961
658
İstanbul
Temizlikte en iyi sıvı deterjan Persil, inovasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Tüm dünyada ilk kez Türk

tüketicilerin beğenisine sunulan Persil Premium, kullanıcılarına premium düzeyde kalite sunmayı

hedefliyor.

Toz ve jel seçenekleri, göz alıcı ambalaj tasarımıyla raflarda yerini alan Persil Premium ürünleri

mükemmel performansıyla da öne çıkıyor.

Üstün leke çıkarma gücü

Persil Premium Jel, Türkiye sıvı deterjan kategorisinde bugüne kadar geliştirilmiş en iyi formülü

sunuyor. Persil Premium Jel’in üstün* leke çıkarma gücü bağımsız bir Alman Temizlik Teknolojileri

Enstitüsü tarafından onaylanmıştır . Lekeleri diğer tüm sıvı deterjan markalarından daha iyi çıkarır.

Ölçekleme kolaylığı ve kalıntı bırakmayan özellikleriyle tüketicilerine birçok avantaj sunar. Persil

Premium Jel, hem renkli hem de beyaz çamaşırlar için kullanılabilir.

Toz deterjan tercih edenler için ise Persil Premium Toz deterjan, geliştirilmiş leke çıkarma formülü ile en

zorlu lekelerde bile çok daha etkilidir.

Seçkin, kaliteli parfüm

Persil Premium, içerdiği değerli yağ özleri ve parfüm esansları sayesinde çamaşırlarınızda 4 haftaya kadar

kalıcı ferahlık sağlar!

Temizliğin yeni nesli

Bütün bu yenilikçi özellikleri ile Persil Premium, çamaşır deterjanı pazarında yepyeni bir çağ başlatıyor.

Persil Premium ile görebildiğiniz ve koklayabildiğiniz farkı keşfedin. Üstün tasarım, üstün performans ve

üstün koku deneyimini Persil Premium ile yaşayın.

Yıllardır Persil ürünlerini kullanıyorum.
En son Persil Premium da aldım ,
Gerçekten de vadettiklerini yerine getiriyor.Bundan da çok memnunum

İyi şanslar kızlar ☺ hiç kullanmadım umarım ilk deneme fırsatını yakalarim bu konularda çok sanssizim ama hak eden kazansın

Şuanda gülün büyüsü çeşidini kullaniyorum o kadar guzel kokuyor ki

Ömrümde hiç çekiliş kazanmamışımdır. %50 ihtimallerde bile şansım yok. O yüzden çekilişlere pek katılmam. Ama geçen gün magnum çekilişine 1 magnum çubuğuyla katıldım :) Belki bu sefer şansım tutar. Tabii gönül ister porsche ama persil de olabilir hiç yoktan iyidir.

haftada en az 4 kere en fazla 7-8 kere çamaşır yıkarım her renk için ayrı deterjan kullanırım hepsi de sıvı deterjan, ayrı marka 3 deterjanın renkliler beyazlar siyahlar yünlüler için deterjanı var , ama şimdiye kadar hiç persil kullanmadım çevremden kimse de kullanmıyor öneren olmadı ,hiç denemek aklıma da gelmedi ürünleri nasıl, kalitesi nasıl hiç bilmiyorum
güzel kokması benim için önemsiz, önemli olan alerji yapmaması (alerjik astımı olanlar ve cilt sorunları için) beyaz gömleklerde rol on deodorant tan oluşan koltuk altı sararmasını tek sefer de çıkarıyor mu siyahlar da ilave durulama yapmaksızın(özellikle yün oranı yüksek kumaş pantolon ve koyu kotlar da) alacalı leke bırakıp bırakmadığı cidden önemli

sürekli persil kullanıp bu sorunları çok iyi çözüyor diyenler varsa yorum beklerim valla çok iyi olur :) azıcık iş yüküm hafifler

Persil hiç kullanmamiştım önceden,genelde ariel ve omo sıvı kullanıyordum,geçenlerde migrosta 1 alana 1 bedava kampanyasını görünce denemek için aldım,bu aralar sıvı deterjana merak saldım çünkü çok pratik. Makinem bozuldu henüz deneme şansım olmadı,umarım memnun kalırım. Çekilişede katıldım tabi.

Bugün mü açıklanıyor hiç ümidim yok genelde böyle şeyler çıkmaz bana

sürekli bakıyorum açıklanmasını bekliyorum. nezaman açıklancak acaba

merhaba kızlar bende ilk defa bir ürün kazandım iletişime geçilecekmiş mail yoluyla ulsşıcaklar sanırım
kullanıp yorum yazmak istiyorum persili hiç kullanmadım ama yorumları gayet başarılı acaba ne zaman gelirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…