rubina06 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Şubat 2011 1.147 4 0 Ankara 21 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi rubina06 #1 kızlar makyaj temizleyici daha önce kullanmadım ılık su kullanırdım bugün diadermine dengeleyici temizleme sütü aldım. göz makyajını temizlesem bunla gözüme kötü bir etkisi olur mu? bu konuda bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum Son düzenleme: 21 Eylül 2011
kızlar makyaj temizleyici daha önce kullanmadım ılık su kullanırdım bugün diadermine dengeleyici temizleme sütü aldım. göz makyajını temizlesem bunla gözüme kötü bir etkisi olur mu? bu konuda bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum
GnotiSeavton yine yeniden... Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 1.854 41 358 21 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi rubina06 #2 Tabi ki gözünüze olumsuz etkisi olur. Bir kere her türlü krem,makyaj temizleyici vs gibi ürünler göz çevresi için ayrıdır. Bunun nedeni göz çevresi yüzümüzde en hashas olan bölgedir. Tabi ki içindeki kimyasallarda "göz" gibi hashas ve önemli bir organa sürdüğümüz için ona göre oluyor. O yüzden sakın normal temizleyicinizi gözünüze/göz çevresine kullanmayın. Bu arada,dermokozmetik ürünler kullanmanızı tavsiye ederim...
Tabi ki gözünüze olumsuz etkisi olur. Bir kere her türlü krem,makyaj temizleyici vs gibi ürünler göz çevresi için ayrıdır. Bunun nedeni göz çevresi yüzümüzde en hashas olan bölgedir. Tabi ki içindeki kimyasallarda "göz" gibi hashas ve önemli bir organa sürdüğümüz için ona göre oluyor. O yüzden sakın normal temizleyicinizi gözünüze/göz çevresine kullanmayın. Bu arada,dermokozmetik ürünler kullanmanızı tavsiye ederim...
rubina06 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Şubat 2011 1.147 4 0 Ankara 22 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi rubina06 #3 GnotiSeavton .!.: Tabi ki gözünüze olumsuz etkisi olur. Bir kere her türlü krem,makyaj temizleyici vs gibi ürünler göz çevresi için ayrıdır. Bunun nedeni göz çevresi yüzümüzde en hashas olan bölgedir. Tabi ki içindeki kimyasallarda "göz" gibi hashas ve önemli bir organa sürdüğümüz için ona göre oluyor. O yüzden sakın normal temizleyicinizi gözünüze/göz çevresine kullanmayın. Bu arada,dermokozmetik ürünler kullanmanızı tavsiye ederim... Genişletmek için tıkla... cevabınız için çok teşekkür ederim aldığımı değiştirdim çitf fazlı göz makyaj temizleyicisi aldım
GnotiSeavton .!.: Tabi ki gözünüze olumsuz etkisi olur. Bir kere her türlü krem,makyaj temizleyici vs gibi ürünler göz çevresi için ayrıdır. Bunun nedeni göz çevresi yüzümüzde en hashas olan bölgedir. Tabi ki içindeki kimyasallarda "göz" gibi hashas ve önemli bir organa sürdüğümüz için ona göre oluyor. O yüzden sakın normal temizleyicinizi gözünüze/göz çevresine kullanmayın. Bu arada,dermokozmetik ürünler kullanmanızı tavsiye ederim... Genişletmek için tıkla... cevabınız için çok teşekkür ederim aldığımı değiştirdim çitf fazlı göz makyaj temizleyicisi aldım