Bebek İkinci El Temiz uygun fiyata tenteli salıncak arıyorum

canim otomatik sallanan birsey istiyorsan bende var tentesi de var chicco marka swing up modeli hatta burda ilanimda var inceleyebilirsin

Sağol canım ilannı gördüm seninkiki çok şık.kullanlmamış belli ama o bize çok gelir.tete problem değildi bu taraz salıncaklar varya tenteli diyo geçiyor 70-80 tl onların ikinic elini arıyorum.ama bebeğim 2-3 aylık felan olsa kaçırmazz alırıdm seninkini

Bendede var tenteli temız ama izmire otobuste olsa 30 40 liradan kargo parası isterler sende o parayı sıfır alırsınn

siz satıyormusunuz ? ne kaar fiyatı ? zaten sanmıyorum arkadaşım 2o tl ye getiririr en fazla muavine bağlı tabi ptt kargosu ne tutuar ki?birisi 35 e satıyor 20-30 da nakliye olsa 55-65 tl arası 90- 100 den başlıyor

cnm sen bana salıncakla ılgılı msj atmıssın ama salıncagı ben satmıyorum baskasından alıyorum sanırım sen yanlıs kısıye msj attın..bu araada o kısıyle anlastım 30 tl ye alıcam :))kısmet sanırım bu ısler ıns sende bulursun

cnm sen bana salıncakla ılgılı msj atmıssın ama salıncagı ben satmıyorum baskasından alıyorum sanırım sen yanlıs kısıye msj attın..bu araada o kısıyle anlastım 30 tl ye alıcam :))kısmet sanırım bu ısler ıns sende bulursun

pardon canım kusura bakma.kısmet canım güle güüle kullansın bebişin.rice etsem aldıktan sonra kargo ne kadar tuttu yazarmısın.tabi şehir içi elden teslim almassan.salıncak ihtiyacım var arkadaşlar salıncak var diyo kargo çok tutar diye kimseden ses çıkmıyor

pardon canım kusura bakma.kısmet canım güle güüle kullansın bebişin.rice etsem aldıktan sonra kargo ne kadar tuttu yazarmısın.tabi şehir içi elden teslim almassan.salıncak ihtiyacım var arkadaşlar salıncak var diyo kargo çok tutar diye kimseden ses çıkmıyor

elden teslım alıcam cnm ama ben de otomotık salıncak sattım 1 yasa uygun olanını..ıst den kutahya ya 21 tl tutmustu..senın aradıgın bıseyde yıne 20-25 tl ptt kargo tutacaktır bıde uzaklık artıkca fıyatta artıyor sanırım..sende ızmır ıcı ara ıstersen he bıde sahıbınden de de arastırmıstım ordada satan var cok bı bak ıstersen..

$BABYHOPE-SALINCAK-BEBEK-SALINCAGI-TAM-YATARLI__55174793_0.jpg aynısı sarı lacivert 60 liraya satıyorum arkadaşım

bende salıncak arıorum salıncagı alıcagım kadın sözunde durmadı malesef ...resımdekı salıncagın sahıbı cnm nerde oturuosun?ıst demısın.

X