Temiz siyah çizme& 38 benden kot çeket örgü dantel salaş duran mavi bolero aranıyor

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398024064.572012.jpg
Selam canim bende de bu var hic giyilmedi 40beden yaziyor ama 38e uygun 25tl

Bayildim ben buna.gel takas yapalim.baksana dukkanima 32den sonraya bak bitanem.

Canım takas düşünmüyorum.:50:
Bedenini aslında ben her bedene uyuyor diye tanımlıyorum. Çünkü 36 bedenim ve salaş duracak bir kot ceket istediğimde bunu giyerdim.
M bedene de salaş durur yine hoş tarzda.
L ve XL daha yapışık durur.
Bedeni 3XL yazıyor ama inan alakası yok diyorum ya 36 beden halimle giyiyordum.:9:
Markası LCW. 10 liraya bırakıyorum ucuzdan.

Canım takas düşünmüyorum.:50:
Bedenini aslında ben her bedene uyuyor diye tanımlıyorum. Çünkü 36 bedenim ve salaş duracak bir kot ceket istediğimde bunu giyerdim.
M bedene de salaş durur yine hoş tarzda.
L ve XL daha yapışık durur.
Bedeni 3XL yazıyor ama inan alakası yok diyorum ya 36 beden halimle giyiyordum.:9:
Markası LCW. 10 liraya bırakıyorum ucuzdan.

Buaralar sadece takas yapabiliyorum.saol tatlim.bol satislar.

Ben 38 beden giyiyrm bana raht oluyo ama farkli model aradgm icin bunu styrm iki kere gydm sadece mango 25 tl ye kumasi cok guzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm takas düşünürmüsün benm sayfamda kot Yelek fln var bi bak istersen etiketi üstünde sıfır birde biraz daha indirim yapamaz mısın fiyat fazla geldi

Canm takas düşünürmüsün benm sayfamda kot Yelek fln var bi bak istersen etiketi üstünde sıfır birde biraz daha indirim yapamaz mısın fiyat fazla geldi

tatlım biliyorum ama bende çok uçuk bi rakama aldım :50: tertemiz ve yeni bi ürün için mango markası çok iyi bence 30 a satışa çıkarmştm hatta elden çıksın diye 25 dedim takas düşünmüyorum çünkü öğrenciyim ve bu aralar skışığım aksi takdirde düşünürdüm:114:

Son düzenleme:

tatlım biliyorum ama bende çok uçuk bi rakama aldım tertemiz ve yeni bi ürün için mango markası çok iyi bence 30 a satışa çıkarmştm hatta elden çıksın diye 25 dedim takas düşünmüyorum çünkü öğrenciyim ve bu aralar skışığım aksi takdirde düşünürdüm:(

Fiyatı ne canm ayrıntılı foto gönderirmisin

fotoyu yarın atayım mı canım ya kuzen yatakta uyuyor şimdi fiyatta anlaşırız diye düşünüyorum sen güzel bi fiyat teklif et =) hatta sen benden bir de çanta beğenmiştin onu da yollarım istersen hatırladın mı bilmiyorum ama

Son düzenleme:
Back