Iyi olur tatlım cananbektes32@hotmail.com mailime atar mısın canm tel bazı fotoları açmıyor da
Tamam canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi olur tatlım cananbektes32@hotmail.com mailime atar mısın canm tel bazı fotoları açmıyor da
Bayildim ben buna.gel takas yapalim.baksana dukkanima 32den sonraya bak bitanem.
Canım takas düşünmüyorum.
Bedenini aslında ben her bedene uyuyor diye tanımlıyorum. Çünkü 36 bedenim ve salaş duracak bir kot ceket istediğimde bunu giyerdim.
M bedene de salaş durur yine hoş tarzda.
L ve XL daha yapışık durur.
Bedeni 3XL yazıyor ama inan alakası yok diyorum ya 36 beden halimle giyiyordum.
Markası LCW. 10 liraya bırakıyorum ucuzdan.
Temiz ve uygun fiyatlı olması önemli benm için 39 numara siyah çizme arıyorum
Bnde de bnlr var ttlim hic gylmmis dyeblrm ama bu k bden hc gylmdi koksu bile uzernde
Eki Görüntüle 1080063
Budaa s beden mango
Eki Görüntüle 1080064 [/QUOT canm kısa olan s beden 38 giyiyorum Olurmu acaba ya fiyatı nedir
Bnde de bnlr var ttlim hic gylmmis dyeblrm ama bu k bden hc gylmdi koksu bile uzernde
Eki Görüntüle 1080063
Budaa s beden mango
Eki Görüntüle 1080064 [/QUOT canm kısa olan s beden 38 giyiyorum Olurmu acaba ya fiyatı nedir
Canm kısa olanın fiyatı ne çok mu dar 38 bedene olur mu
Canm kısa olanın fiyatı ne çok mu dar 38 bedene olur mu
Ben 38 beden giyiyrm bana raht oluyo ama farkli model aradgm icin bunu styrm iki kere gydm sadece mango 25 tl ye kumasi cok guzel
Ben 38 beden giyiyrm bana raht oluyo ama farkli model aradgm icin bunu styrm iki kere gydm sadece mango 25 tl ye kumasi cok guzel
Canm takas düşünürmüsün benm sayfamda kot Yelek fln var bi bak istersen etiketi üstünde sıfır birde biraz daha indirim yapamaz mısın fiyat fazla geldi
Yıpranma yok isterseniz aksama daha yakin fitosunu atarim. Zaten 2-3 kere anca giymisimdir. Aynisindan bir kac renk almistim standart bedendirEvet canm yıpranma varmı boleroda
Canm takas düşünürmüsün benm sayfamda kot Yelek fln var bi bak istersen etiketi üstünde sıfır birde biraz daha indirim yapamaz mısın fiyat fazla geldi
tatlım biliyorum ama bende çok uçuk bi rakama aldımtertemiz ve yeni bi ürün için mango markası çok iyi bence 30 a satışa çıkarmştm hatta elden çıksın diye 25 dedim takas düşünmüyorum çünkü öğrenciyim ve bu aralar skışığım aksi takdirde düşünürdüm:114:
Eki Görüntüle 1080428
belden oturtmalı şık 38 beden ayrıca ütüsüz canım resimde =)
Eki Görüntüle 1080428
belden oturtmalı şık 38 beden ayrıca ütüsüz canım resimde =)
tatlım biliyorum ama bende çok uçuk bi rakama aldım tertemiz ve yeni bi ürün için mango markası çok iyi bence 30 a satışa çıkarmştm hatta elden çıksın diye 25 dedim takas düşünmüyorum çünkü öğrenciyim ve bu aralar skışığım aksi takdirde düşünürdüm![]()
Fiyatı ne canm ayrıntılı foto gönderirmisin